Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG Shine: színorgiában a csillogó mobil

Kütyük

LG Shine: színorgiában a csillogó mobil

Elindult az LG Shine Blended globális kampány.

Az LG Mobile elindította új globális kampányoldalát a Black Label széria második tagjaként ismert LG Shine telefon különböző színű változatainak népszerűsítése céljából. A sorozat piacra kerülésével egyidejűleg mutatta be az LG Mobile Shine Blended névre keresztelt weboldalát, ahol a különböző színű készülékek között minden vásárló megtalálhatja a stílusának megfelelő változatot.


Az LG Shine színvariánsait bemutatva a Shine Blended kampányoldal gondoskodik róla, hogy minden egyes vásárló megtalálja az ízlésének legmegfelelőbb és a jellemvonásaihoz leginkább passzoló telefont. A Shine Blended révén megismerhetjük a színek által életre keltett különböző hangulati és érzelmi elemeket. Miután a kezdőoldalon begépeltük születésnapunkat, hét ragyogó bolygó jelenik meg különböző asztrológiai jellemzésekkel. A saját bolygónk kiválasztása után megjelenő oldal egy LG Shine telefont mutat be, mely tökéletesen illik az asztrológiai jellemzésünkhöz. A planet board-on üzenve megoszthatjuk történetünket másokkal is, például a héten azonos napon született emberekkel.

A weboldalon üdvözlőlap küldő szolgáltatás is üzemel, így a látogatók színes háttérrel küldhetik el saját történetüket a barátaiknak. Az eddigieken kívül a színekhez kapcsolódó élmények és történetek egész sorát is élvezhetjük a weboldalon.

˝A színes LG Shine készülékek azon vásárlók számára lesznek csábítóak, akik szeretnének többet elárulni személyiségükből. Az LG Shine színvariánsai modern stílusukkal és sikkes megjelenésükkel vonzzák a tekinteteket, miközben már úton vannak az új prémium kategóriás készülékek, melyek egyedi designjukkal az eddigieknél is vonzóbbak lesznek, és a verhetetlen formatervezést technológiai újításokkal erősítik˝ – mondta Jae Bae, az LG Mobile Communications Company tengerentúli értékesítési és marketing divíziójának elnöke.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés