Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már hazánkban is kapható a Samsung F330: ultra-vékony HSDPA zenemobil

Kütyük

Már hazánkban is kapható a Samsung F330: ultra-vékony HSDPA zenemobil

A Samsung új zenetelefonja immár a magyar kereskedésekben is fellelhető.

A Samsung F330 kiskereskedelmi ára a GSM boltokban jelenleg 65-75 ezer forint körül mozog, a Saturnban pedig például 79.990 forintot kell fizetnünk az új telefonért.

A Samsung F330 ˝ereiben˝ nem csak dél-koreai, hanem némi dán vér is csörgedezik, hogy ezzel az enyhe képzavarral éljek. A Samsung ugyanis úgy döntött, hogy a telefon muzikális szekciójának kifejlesztésével a Bang & Olufsent bízza meg. A dánok ennek megfelelően betették a mobilba a kiváló hangminőséget produkáló Ice Power technológiát, ezenkívül pedig egy zeneszám felismerő megoldásról is gondoskodtak. Ez utóbbi leginkább a Sony Ericsson-féle TrakcID-hez hasonlítható: rádióhallgatás közben lehetőség van arra, hogy a készülék rögzítse a hallható zeneszám egy részletét, majd pedig azt egy központi szerver segítségével beazonosítsa, és a kijelzőn megjelenítse a szám előadóját és címét. A telefon sztereó FM rádiója egyébként RDS funkciós.

Az újdonság szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik és alaphelyzetben 103 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, illetve 13,5 milliméter vastag. Összehasonlításképp, a nagyjából hasonló designnal megáldott Samsung U700 102,5x50x12,1 milliméter méretű.

A 2,1 colos képátlójú, TFT technológiára építkező display 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, felbontása pedig jó szokás szerint 320×240 pixel (QVGA). Az LCD mellett található kiegészítő kamera VGA felbontású, a hátul elhelyezett, autofókuszos fő fényképezőgép (CMOS) révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung F330 wireless tantárgyból mindenképpen ötöst érdemel, hiszen GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA is került bele, ez utóbbi ráadásul 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességre képes. Természetesen a Bluetooth 2.0 (A2DP) és az USB 2.0 sem hiányzik a készülékből, egyedül talán csak a Wi-Fi-ről kell lemondanunk. A 24 MB belső memóriás Samsung F330 microSD (TransFlash) memóriakártyával bővíthető.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés