Connect with us
Hirdetés

technokrata

Iroda – havi díjért

Kütyük

Iroda – havi díjért

Szélessávú Internet-hozzáférés, teljes körűen menedzselhető IP-hálózat, telepítés és hálózatüzemeltetés – egyszeri díjak és beruházási költségek nélkül?

A KKV szektor, nagysága ellenére, nem kezelendő tömegpiacként. Az induló illetve a gyorsan növekvő kisvállalkozások, több számítógépet üzemeltető vállalkozás vagy iroda számára dolgozott ki kulcsrakész, minden alapvető internetes igényt kielégítő megoldáscsomagot a D-Link és az Interware: kedvező havidíj ellenében számos olyan feladatot oldanak meg, melyek egy modern irodában nélkülözhetetlenek. Ezeket a feladatokat eddig jellemzően egymástól függetlenül több cégre kellett bíznia egy vállalkozásnak, ahol később a szolgáltatások összehangolt üzemeltetése, illetve az esetleges hibák behatárolása és elhárítása – saját rendszergazda hiányában – komoly problémákat jelentett, illetve a biztonságos IP-infrastruktúra beszerzése, és telepítése pedig meghaladta számos vállalkozás anyagi lehetőségeit.

A szélessávú, korlátlan internet kapcsolatot az Interware üzleti ADSL szolgáltatásai biztosítják. Ehhez kapcsolódik a D-Link legújabb fejlesztésű – vírusvédelmet, tartalomszűrést, és behatolás-megelőzést is kínáló – UTM tűzfala valamint egy menedzselhető hálózati kapcsoló a vállalat méretének megfelelően. Az irodai fájlok tárolásáról és megosztásáról a hálózati gyártó háttértárolója gondoskodik. Mindezt pedig az igényekhez legjobban illeszkedő konfigurációval együtt értendő teljes körű helyszíni telepítés, a 24 órás támogatás és a helyszíni hibaelhárítás teszi teljessé. A stratégia szövetséget kötött két cég a legkisebb – 10 számítógép számára kapcsolatot biztosító – csomagot mindössze nettó 21.900 Ft-os havi díjért kínálja .

Annak érdekében, hogy az adott KKV számára elvárásaihoz leginkább megfelelő megoldást lehessen ajánlani, a D-Link és az Interware ingyenesen, minden kötelezettség nélküli a helyszínen felméri az igényeket és lehetőségeket. Ezt követően a cég kap egy részletes – az igényeinek megfelelő hálózatra érvényes havi díjat is tartalmazó – ajánlatot, melynek elfogadása után hamarosan élvezheti a kész hálózat hatékony munkát támogató előnyeit.

„Felismerve az informatikai szakértelemmel és bőséges pénzügyi forrásokkal nem rendelkező kisvállalkozások igényét, a D-Link Magyarország Kft. olyan megoldás kidolgozásán kezdett dolgozni, mely a lehető legtöbb terhet leveszi a cégvezető válláról – hogy a cég az üzlettel foglalkozhasson, és ne az Internet és a hálózat működésével. Az Interware-ben partnerre találtunk abban, hogy kidolgozzunk egy olyan csomagot, amiben minden benne van, amire egy kisvállalatnak szüksége lehet, de kellően alacsony havi díj ellenében egyetlen forrásból kapja meg ezeket – csakúgy, mint a lakossági Internet előfizetők esetében” – mondta Élő András, a D-Link Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

„Az Interware ZRt. elkötelezett amellett, hogy komplex és megbízható megoldásokat nyújtson a kis – és közepes méretű vállalkozások számára, különös figyelmet fordítva ezen szolgáltatások megfelelő és vállalható költségvonzatára, előnyös finanszírozási megoldásaira. Célunk, hogy a több, mint tíz éves tapasztalatunkat és az Interware stabil hátterét és szakértelmét arra fordítsuk, hogy minden vállalkozás valóban csak azzal foglalkozhasson, amihez a legjobban ért. A D-Link Magyarországgal kialakított startégia partnerség ideális keretet teremt ezen elkötelezettségünk továbbfejlesztéséhez, a megbízhatóságukról és innovációjukról ismert D-Link eszközökkel olyan modulárisan felépülő megoldást tudunk nyújtani, ami jelenleg egyedülállónak mondható a magyar piacon” – emelte ki Sátor Csaba az Interware ZRt. operatív vezérigazgató-helyettese.

A kis- és középvállalatok az Interware ZRt-vel köthetnek szerződést a megoldásra és az Interware és a D-Link ügyfélszolgálati telefonszámain érdeklődhetnek a KKV csomagokról, és igényelhetik az ingyenes hálózatfelmérést.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés