Connect with us
Hirdetés

technokrata

Olasz meló: új MomoDesign mobiltelefon

Kütyük

Olasz meló: új MomoDesign mobiltelefon

A MomoDesign ismét hallat magáról a mobil szektorban.

A MomoDesign az elmúlt években már többször is előrukkolt valamilyen mobil fejlesztéssel, gondoljunk csak a Motorola és a MomoDesign közös fejlesztéseként létrejött Bluetooth-os motoros sisakra, vagy például a tavaly novemberben bejelentett MomoDesign MD-1 típusjelzésű mobiltelefonra.

A MomoDesign legfrissebb újdonsága nem más, mint egy a ˝3˝ nevezetű harmadik generációs mobil szolgáltató kínálatában fellelhető, divatos megjelenésű mobiltelefon, mely a keresztségben a MomoDesign MD-2 nevet kapta.

A limitált példányszámban készülő telefon a tervezőasztalon egyedi kagylóformát kapott. A 90 milliméter hosszú és 48 milliméter széles, kereken 100 gramm tömegű telefon vastagsága 18,9 milliméter. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), UMTS kompatibilis MD-2 belső memóriája 45 MB, ami microSD memóriakártyákkal akár 2 GB-ig is bővíthető.

A TFT technológiájú belső kijelző 2 colos képátlóval rendelkezik, 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kiegészítő külső display OLED alapokon nyugszik és 96×64 pixelt tudhat magáénak. Említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles kamera, az USB 2.0 interfész, a Bluetooth támogatás, illetve a 830 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. A már említett mobil operátornál a telefon 129 euróba, vagyis mintegy 33 ezer forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés