Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen még nem volt: az új zene CD a Nokiától tölthető le legelőször

Kütyük

Ilyen még nem volt: az új zene CD a Nokiától tölthető le legelőször

A Nokia zeneboltjában szerdán egy igazi zenei csemege fog felbukkanni.

A finn vállalat bejelentette, hogy november 21-én, vagyis e hét szerdán a világon először a Nokia Music Store-on keresztül lesz elérhető Kylie Minogue vadonatúj, ˝X˝ címet viselő albuma. Most először fordul majd elő egyébként először, hogy Kylie albuma hivatalosan előbb jelenik meg digitális formában, mint hagyományos módon, CD-n.


Az album előfutára, a ˝2 Hearts˝ című maxi lemez november 5. óta tölthető le a Nokia Music Store szolgáltatás segítségével, a most szerdán érkező, immár tizedik Kylie stúdiólemez pedig 8 fontba, vagyis mintegy 2.900 forintba fog kerülni. A zeneszámok a Nokia közlése szerint 192 Kbps bitrátájúak és WMA (Windows Media Audio) formátumúak. Az ausztrál popcsillag albuma a hagyományos zenei kereskedések polcain egyébként november 26-án, vagyis csak jövő hét hétfőn fog felbukkanni.

Emlékezetes, hogy a Nokia idén augusztus végén nyitotta meg vadonatúj digitális zeneboltját. A leghíresebb előadók és független kiadók több millió felvételét, valamint helyi slágereket kínáló Nokia Music Store lehetőséget nyújt arra, hogy a zenéket közvetlenül valamely Nokia készüléken, vagy személyi számítógépen hallgassuk meg. Az Ovi by Nokia szolgáltatás részeként a letöltések és a streaming szolgáltatások együttesét nyújtó Nokia Music Store-ral akkor és úgy érhetjük el a zenéket, amikor és ahogy csak kívánjuk.

A zenekedvelők egyetlen fiók segítségével személyi számítógépükről, vagy a Nokia N81-től és a Nokia N95 8 GB-tól kezdődően közvetlenül az optimalizált Nokia készülékekről érhetik el a Nokia Music Store-t. Egy lépést sem kell tennünk, és máris új zenék után kutathatunk, ajánlókat olvashatunk, vagy rákereshetünk kedvenc előadónkra, dalunkra vagy albumunkra. Ha megtetszik egy szám, a későbbi vásárláshoz felvehetjük a kívánságlistánkra, de azonnal meg is vehetjük, és letölthetjük a készülékre anélkül, hogy ugyanazt a dalt még egyszer a számítógépre is le kellene tölteni. A megvásárolt dalokat a személyi számítógéppel kompatibilis Nokia készülékekre, például a Nokia 5310 XpressMusic-ra és a Nokia 5610 XpressMusic-ra is átküldhetjük. A fizetéshez többféle módszer, így hitelkártya, PayPal, vagy feltöltőkártya közül választhatunk.

A Nokia N95 8GB-ról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés