Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hazánkba érkezett a legújabb GPS-navigáció

Kütyük

Hazánkba érkezett a legújabb GPS-navigáció

A TomTom piacra dobja a TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa készülékét Magyarországon.

A TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa a régió kiterjedt térképeit tartalmazza, és rendelkezik RDS-TMC közlekedési információ vevővel.

A TomTom bejelentette, hogy új TomTom One XL T Közép-Kelet- Európa készüléke már kapható a magyar üzletekben is. A TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa, tartalmazza Németország, Ausztria, Svájc, Lichtenstein, Olaszország, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Lettország, Litvánia és Észtország előre telepített, részletes térképeit, és Horvátország kisebb lefedettségét, ami a nagyobb városokat és a tengerparti régiót jelenti. A többi közép-európai országot a főbb utak kapcsolódó hálózatával fedi le, így téve lehetővé a zökkenőmentes navigációt az egész régióban. Az új TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa rendelkezik a TomTom díjnyertes szoftverével, az egyedülálló Map Share technológiával, a TomTom legfrissebb térképgaranciájával, és egy RDS-TMC közlekedési információ vevővel. Az új TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa 2007. novemberétől lesz kapható a főbb kiskereskedőknél szerte a régióban.

A 4,3 colos képátló garantálja a vezetők számára a jól látható kijelzőt, miközben stresszmentes és biztonságosabb vezetést nyújt. A nagyobb képernyőméretnek köszönhetően a vezetők jobban látják az előttük lévő utat, mivel a képernyő egyszerre több utcát és információt jelenít meg. A 65 ezer színárnyalatú TFT display 480×272 pixeles felbontású.

A TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa felhasználói azonnal frissíthetik térképeiket közvetlenül az eszközön a TomTom Map Share segítségével. Ezen felül A TomTom Home-on, a TomTom ingyenes desktop szoftver alkalmazásán keresztül a felhasználók kaphatnak térképfrissítéseket a többi felhasználótól, így mindig a lehető legfrissebb térképekkel és helyismerettel rendelkezhetnek.

A TomTom biztosítja a legfrissebb térképeket letöltve az új eszközre. Abban az esetben, ha a készülék használatba vételétől számított 30 napon belül új térképverzió jelenik meg a TomTom ingyen kínálja a legfrissebb verziót.

A TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa egyedi tervezésű biztonsági jellemzőkel rendelkezik, így a vezetőknek, bárhol legyenek is, mindig van közvetlen hozzáférése kiterjedt biztonsági és segítségnyújtási információkhoz. Az átfogó ˝Segítség!˝ menü olyan információkat tartalmaz, mint a legközelebbi kórházhoz vezető út, az autó karbantartásával kapcsolatos információk, vagy elsősegély nyújtó instrukciók.

Az 1 GB belső memóriájú és SD kártyákat fogadó TomTom One XL T Közép-Kelet-Európával a vezetők számos extra közül választhatnak, így a célállomás nyugodtan és kellemesen érhető el. Ezen felül rendelkezésre áll számos testreszabási opció is, mint a speciális navigációs hangok, vagy érdekespontok, és számos más jellemző, melyeket a TomTom Home-on keresztül lehet letölteni.

A 208 gramm tömegű és 119x86x27 milliméter méretű TomTom One XL T Közép-Kelet-Európa ajánlott kiskereskedelmi ára 329 euró, vagyis mintegy 84 ezer forint. A TomTom One XL-ről készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés