Connect with us

Hirdetés

technokrata

0 forintos villámgyors mobil net

Kütyük

0 forintos villámgyors mobil net

A nem is olyan rég még kisebb vagyonokba került mobil internet ára mára jelentős mértékben csökkent.

Amennyiben a T-Mobile-nál 12 hónapos hűségnyilatkozatot írunk alá, akkor február 29-ig 0 forintos havidíj ellenében használhatjuk a mobil operátor internetes szolgáltatásait, vagyis akár 4 hónapig havidíjmentesen internetezhetünk a szolgáltató hálózatán.

A T-Mobile 3G/HSDPA-hálózatán a lakosság közel 50 százaléka számára kínál szélessávú mobilinternetet, és az egyre népszerűbb lehetőséget mobilinternetes csomagjainak megújításával, új akciókkal teszi még elérhetőbbé. Novembertől ugyanis 4 új csomagot kínál a szolgáltató. A mobiltelefonos netezéshez a korábbi Net 50 csomag helyett előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a Net 30 és Net 80 közül választhatnak majd. Előbbi havi díja 1.290 forint, utóbbié 1.990 forint.

Az Arany- vagy Platinakártyával rendelkező egyéni előfizetéses ügyfelek havi 2.900 forintért választhatják az Aranytárskártya Mobilinternet 2 GB-os csomagot, illetve havi 5.900 forintért az Aranytárskártya Mobilinternet 10 GB-os csomagot.

Az újak bevezetésével egy időben a T-Mobile a meglévő csomagokat is jelentősen bővíti. A jelenlegi 2 GB-os csomagokban 5 GB-ra, a most 5 GB-ot tartalmazókban pedig 8 GB-ra nő a felhasználható adatmennyiség, és természetesen az adatcsomagok nevei is ezzel összhangban változnak.

Szintén újdonság, hogy december 1-jétől az eddigi havidíjmentes WAP Start neve Net Startra változik, és ezentúl a WAP és internet elérését egyaránt lehetővé teszi, azaz az alkalomszerűen mobilról netezők számára ideális megoldást jelenthet majd.

A fenti változásokon túl a mobilinternetezést a T-Mobile új akciókkal teszi előnyösebbé. A +3GB-os akció keretében ez év végéig a november 1-jétől 5 GB-os és 8 GB-os csomagokat használók idén további 3 GB-tal gazdálkodhatnak (8 és 11 GB-tal), illetve az arra korábban hűségnyilatkozatot vállalók számára a hűségnyilatkozat teljes ideje alatt a megnövelt adatmennyiség áll rendelkezésre (5+3 GB, illetve 8+3 GB).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés