Connect with us

Hirdetés

technokrata

Törnek előre a legális digitális megjelenések

Kütyük

Törnek előre a legális digitális megjelenések

Egyre inkább a pénzért megvásárolható mp3-letöltések váltják fel a CD-eladásokat, és ez különösen jellemző az elektronikus zenei piacra.

Már több mint 100 nemzetközi zeneáruházban kapható Tranzident és Peter Dubs „Drift / Perfect Mind” című kislemeze. A single a megjelenést követő 10. napon az angol Juno Records-on a trance kategóriában a 2. (!), a minden stílust összesítő kislemez eladási listán pedig a 38. helyen szerepelt. Ez nemcsak hazai szemmel, de nemzetközi szinten is tekintélyt érdemlő, hiszen a világ leghíresebb DJ/producereinek dalai szerepelnek az eladási charton. A legnépszerűbb amerikai zeneáruházban, az Apple iTunes Store-on pedig mindeközben „maximum popularity” jelölés látható a „Drift” című szerzemény mellett.

Tranzident kiadójának, a Sonar Eclipse Recordings-nak sorrendben második megjelenése megvásárolható a világ számos digitális zeneáruházában, például: iTunes, Junorecords, Ministry of Sound Download Store, Trackitdown, 3beatdigital, DJTunes, DJDownload, 7digital, Napster, AOL, Amazon letöltőoldalain.

„A lemezpiac folyamatos hanyatlása mellett fokozatosan a digitális legális megjelenések veszik át a domináns szerepet elsősorban az öreg kontinens nyugatabbik felén, Japánban és a tengerentúlon. Egyre inkább a pénzért megvásárolható mp3-letöltések váltják fel a CD-eladásokat, és ez különösen jellemző az elektronikus zenei piacra. Ezért alakult úgy, hogy célzottan szerződtem le nemcsak a piacvezetőkkel, hanem a lokális – az adott országban fontos szerepet játszó – kisebb áruházakkal és tartalomszolgáltatókkal is. Így jöttek létre a szerződések a 100 boltnál is többet felölelő disztribútor hálózattal, ahol a kiadványaimat terjesztem világszerte” – mesélte a sikerekről Tranzident.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés