Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb szuper mobil-kijelző a Sharptól

Kütyük

Újabb szuper mobil-kijelző a Sharptól

A Sharp kifejlesztette az iparág legkarcsúbb, szuper-vékony mobil LCD-jét.

Az olyan mobil eszközök, mint a mobiltelefonok és digitális kamerák, egyre vékonyabbak lesznek, ahogy a gyártók a hordozhatóság javításán és a még divatosabb design kialakításán munkálkodnak. Ennek eredményeképp egyre nő az igény az ezen eszközökbe épített, még vékonyabb alkatrészek, így például a szupervékony LCD-k iránt is. Ezenkívül a digitális TV-vevős telefonok iránti kereslet növekedése is tovább fokozza az igényt a mobil eszközökbe szánt kijelzők jobb láthatósága és magasabb képminősége iránt.

Ennek fényében a Sharp sikeresen kifejlesztette az iparág jelenlegi legvékonyabb, mindössze 0,68 milliméter vastagságú, 2,2 colos képátlójú új Mobile Advanced Super View LCD-jét. Ez az új kijelző a gyártó közlése szerint elsőosztályú képminőséget nyújt, mely megközelíti az LCD TV-két, 2.000:1 nagy kontrasztarányának, 176 fokos széles látószögének, és 8 ms-os gyors válaszidejének köszönhetően, melyek egyébként az iparág legmagasabb értékei közé tartoznak.

Az új kijelzőt a világon először az október 24-26. között Yokohama-ban megrendezett FPD International 2007 szakkiállításon lehetett élőben megtekinteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés