Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív Vodafone ajánlat – egységesen nyomott árak

Kütyük

Exkluzív Vodafone ajánlat – egységesen nyomott árak

A vörös színekben pompázó mobil operátor egy új ajánlattal rukkolt elő.

A VOSZ, a Széchenyi Kártya Klub és a Vodafone együttműködési megállapodást kötött azért, hogy a Széchenyi Kártya Klub- és a VOSZ tagjai a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat a piacon elérhetőnél kedvezőbb áron vehessék igénybe.

A Vodafone elsőrendű fontosságúnak tekinti a magyar gazdaság fejlődésében élen járó, innovatív vállalkozások szerepét. Ezért egy megfizethető, egyszerű, áttekinthető, a gazdasági szektor igényeit figyelembe vevő szolgáltatási csomagot dolgozott ki a Széchenyi Kártya Klub és a VOSZ tagjai számára. A tagok így a piaci áraknál kedvezőbb feltételekkel juthatnak kötöttségtől mentes, modern mobil internet-, tartalom- és hangszolgáltatásokhoz.

Az együttműködés során a Vodafone üzleti csomagokban kínált másodperc alapú számlázása, és az egy havidíjat lehetővé tevő ˝osztható havidíj˝ szolgáltatás is elérhető lesz. A perc- és SMS-díjak minden mobil hálózatba történő hívás és üzenet esetén mind csúcsidőben, mind csúcsidőn kívül, egységesek.

A csatlakozó tagok számára szintén rendelkezésre áll a Vodafone egyedülálló fix tarifás szélessávú mobil Internetes ajánlata, ami egyébként a világcég bármely ügyfele számára korlátlan adatforgalmat (normál használat mellett) és 3 napos visszavásárlási garanciát jelent.

˝Olyan korszakot élünk, amikor mindenkinek végig kell gondolnia, hogyan optimalizálja költségeit. Az üzlet része ma a modern technológia, amely arra való, hogy az embert a leghatékonyabban szolgálja. A Vodafone feladata, hogy megfizethető, kiszámítható kommunikációs partnere legyen a hazai vállalkozásoknak˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

˝A magyar gazdaság keresi azokat a fejlődési utakat, amelyek erőssé és versenyképessé tehetik. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a magyar vállalkozások egyre modernebbé és gyorsabbá váljanak. Ehhez szükséges olyan társak segítsége, akik hajlandóak a hazai vállalkozásokat partnernek és nem csak piacnak tekinteni a kölcsönös stratégiai fejlődés reményében˝ – mondta Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke.

A Vodafone ajánlata Széchenyi Kártyával, illetve VOSZ igazolással bármely értékesítési pontban igénybe vehető. Ugyanakkor a Széchenyi Kártya Klub honlapján regisztrált tagok a weboldalon keresztül is jelezhetik érdeklődési szándékukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés