Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb Logitech fejhallgatók

Kütyük

A legújabb Logitech fejhallgatók

Új Logitech USB fejhallgatók internetes hívásokhoz, zenehallgatáshoz és játékhoz.

Budapesti sajtótájékoztatóján a Logitech bemutatott két új mikrofonos fejhallgatót, melyek kényelmesebbé és kellemesebbé teszik a számítógépes telefonhívásokkal, játékkal és a zenehallgatással töltött időt. A most megjelent Logitech ClearChat Pro USB fejhallgató fontosabb ismérvei: saját fejlesztésű, lézerrel beállított hangsugárzók; háromállású hangszínbeállító kapcsoló és zajszűrős mikrofon. A Logitech ClearChat Comfort USB párnázott fejpántot és puha fülpárnákat is kínál.

A ClearChat Pro és a ClearChat Comfort fejhallgató is USB kábellel csatlakozik a számítógéphez, így a PC analóg hangkártyájától függetlenül, jó minőségű digitális hangzást biztosít. A Logitech új USB fejhallgatói tökéletes kiegészítők az egyre népszerűbb internetes telefon-alkalmazásokhoz, mint amilyen például a Skype, de ezenkívül zenehallgatáshoz, filmnézéshez és számítógépes játékokhoz is ideálisak.

A ClearChat Pro USB PC headset fejhallgató házába építve megtalálható a Logitech SoundSwitch hangszín-kiegyenlítő, egy olyan kapcsoló, amivel pillanatok alatt beállítható a három alaptevékenységhez – telefonáláshoz, zenehallgatáshoz vagy játékhoz – leginkább megfelelő hangzás. A ˝telefonhívás˝ üzemmód kiemeli az emberi beszédhangok tartományát, a zenehallgatáshoz optimalizált beállítás jól kiegyenlített hangzást biztosít, a játékhoz használatos üzemmód pedig valószerűbbé teszi a lövések és robbanások hanghatásait.

A fejhallgatón elhelyezett gombokkal gyorsan beállíthatjuk a hangerőt, vagy teljesen le is némíthatjuk azt. A zajszűrős mikrofon elhelyezése rugalmas karjának köszönhetően személyre szabható, így mindenki olyan messzire helyezheti a mikrofont a szájától, ahogy neki a legkényelmesebb. Némított módban a mikrofon karja tompa vörös fényt áraszt, így biztosak lehetünk benne, hogy senki nem hallhatja, amiről a szobában beszélünk.

A Logitech ClearChat Pro USB és a Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgatók Európában szeptembertől kaphatók. A Logitech ClearChat Comfort USB fejhallgató 49 euróba (12.300 forint), a Logitech ClearChat Pro USB fejhallgató pedig 59 euróba (14.800 forint) kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés