Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone csodamobil: túl az 1 millión!

Kütyük

iPhone csodamobil: túl az 1 millión!

Az Apple egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett.

A cég bejelentette, hogy a napokban gazdára talált az egymilliomodik Apple iPhone. ˝Egymillió iPhone-t adtunk el 74 nap alatt˝ – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Steve Jobs, a vállalat első embere, majd hozzátette, hogy az iPod zenelejátszók kapcsán közel két évbe telt, mire hasonló sikereket tudott elérni az Apple. Jobs azzal kapcsolatban nem kívánt részleteket elárulni, hogy az 1 millió eladott iPhone milyen arányban volt 4, illetve 8 GB-os változat.

Ahogy arról már beszámoltunk, az Apple munkatársai nemrégiben jelentették be az USA-ban, hogy a 8 GB-os Apple iPhone ára az eddigi 599 dollárról (112 ezer forint) 399 dollárra (74 ezer forint) mérséklődik, vagyis mostantól majdnem 40 ezer forinttal olcsóbb a készülék. A gyártó ezzel nem titkoltan azt szeretné elérni, hogy az iPhone eladási mutatói tovább javuljanak. Érdekesség, hogy az Apple azokra is gondolt, akik nemrégiben még teljes áron vásároltak iPhone-t, ők ugyanis most egy az Apple kereskedésekben beváltható 100 dolláros bónt kapnak a cégtől. Említést érdemel továbbá, hogy a kisebbik, 4 GB-os kapacitású iPhone-t kivonják a piacról, az utolsó darabokért pedig a korábbi 499 dollár (93 ezer forint) helyett már csak 299 dollárt (55 ezer forint) kell fizetni.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, az amerikaihoz képest jelentősen továbbfejlesztett (16 GB, HSDPA) európai iPhone-t a Párizsban szeptember 25. és 29. között megrendezendő Apple Expo-n mutatják majd be hivatalosan. Emlékezetes, hogy az Apple idén januárban jelentette be a készüléket, mely az USA-ban június vége óta kapható a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés