Connect with us

Hirdetés

technokrata

Klasszikus értékek: HP iPAQ 110

Kütyük

Klasszikus értékek: HP iPAQ 110

A HP az általunk már ismertetett két okostelefon mellett egy hagyományos PDA újdonságot is bemutatott.

A keresztségben HP iPAQ 110 Classic Handheld nevet kapott újdonság egy Windows Mobile 6 Classic Edition operációs rendszert futtató új kéziszámítógép. A felül szögletes, alul némileg lekerekített vonalvezetésű masina 114,6 grammot nyom a mérlegen, 116,7 milliméter hosszú, 68,9 milliméter széles és mindössze 13,6 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy teljesen átlagosnak nevezhető, 3,5 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, mely egyrészt QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, másrészt 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg. Digitális fényképezőgép modult ezúttal nem kapunk a pénzünkért.

A készülék ˝lelkét˝ képező Intel Marvell PXA310-es mikroprocesszor 624 MHz-es órajelen ketyeg, ezenkívül pedig 64 MB RAM és 256 MB ROM memória is került az új iPAQ-be. Az SDHC szabványú memóriakártyákat kezelő, SDIO slotos masina Bluetooth 2.0 (EDR) és Wi-Fi (802.11b/g) kompatibilis, vezetékes fronton pedig a miniUSB interfészről és a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzatról kell említést tennünk. Az energiaellátásról egy 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés