Connect with us

Hirdetés

technokrata

Aranyba mártott LG Prada luxusmobil

Kütyük

Aranyba mártott LG Prada luxusmobil

A jelek szerint sikerült tovább emelni az LG luxusmobiljának eleganciáját.

Az Amosu nevezetű, elsősorban exkluzív és személyre szabott mobilokkal foglalkozó cégnek eszébe jutott, hogy mi lenne, ha a világ első Prada telefonját egy kicsit még tovább csinosítanák. Ennek eredményeképp született meg az alábbi felvételeken látható, limitált szériás LG Prada készülék, melynek egyes részeit 24 karátos aranybevonat díszíti. A spéci telefon ára 499 font, vagyis mintegy 190 ezer forint, ami ebben a kategóriában abszolút nem nevezhető soknak.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék érdekessége, hogy nem rendelkezik hagyományos billentyűzettel, kijelzője alatt pedig csak néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet.

A Prada mobil kezelésében értelemszerűen az érintésérzékeny kijelző játssza a legfontosabb szerepet, csakúgy, mint a január elején bejelentett Apple iPhone esetében. A nagyméretű, nem kevesebb mint 3 colos képátlójú kijelző 400×240 pixeles felbontással rendelkezik.

A hátlap balfelső sarkába került a digitális fényképezőgép modul, melynek optikája Schneider-Kreuznach gyártmányú. Az optikától balra egy kis tükör, jobbra pedig egy LED-alapú segédfény kapott helyet, a maximális fotófelbontás 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A hagyományos kialakítású Prada mobil 98,8 milliméter hosszú, 54 milliméter széles és mindössze 12 milliméter vastag. A vezeték nélküli technológiák közül ezúttal a GPRS, az EDGE és a Bluetooth 2.0 támogatott, a 40 MB-os belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető.

Szólnunk kell továbbá még a fejlett zenelejátszóról (MP3, AAC, AAC+, WMA), az USB 2.0 interfészről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (maximum 300 órás készenlét és 3 órás beszélgetési idő), illetve az Office dokumentumok támogatásáról.

A Prada mobilról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés