Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

mIRC 6.3

Letölthető a legismertebb IRC-kliens friss, Vistán is működő változata.

Windows-os környezetben talán a legtöbbek által használt IRC-kliens a mIRC program (letöltés), melyet Khaled Mardam-Bey jegyez. Népszerűségének oka, hogy nagymértékben testre szabható, tartalmaz minden olyan funkciót, amivel a unixos, Macintosh-os és Windows-os kliensek bírnak. Emellett egyszerű, letisztult kezelőfelülettel rendelkezik – ez a hosszú évek fejlesztésének tükrében nem meglepő.

Milyen speciális funkciókkal látták el? Kezeli a színeket a szöveges kommunikációban, rendelkezik DCC file-küldési és fogadási képességekkel, programozható alias-okkal is felvérteztethető. Ellátták eseménykezelővel, helyérzékeny felpattanó menükkel, és a használóinak többsége körében népszerű a switchbar funkciója is. Természetesen hangtámogatással is bír, elérhető általa a Web stb.

Legújabb, 6.3-as verziójában végre teljes Vista kompatibilitást kapott az alkalmazás. Ebben a kiadásban már minden beállítás a felhasználó Application DatamIRC mappába kerül mentésre alapértelmezettként; illetve a telepítő végre képes az adminisztrátori és a standard felhasználói accountok között különbséget tenni – az installálást pedig ennek megfelelően elvégezni. Fejlesztettek a system tray-ben megjelenő ikon funkcionalitásán is: már olyan változatos események kijelzésére is használható, mint beérkező üzenetekre vagy felhasználók ki/belépésére való figyelmeztetések.

A legújabb, 6.3-as változat letölthető gyors Download szerverünkről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés