Connect with us

Hirdetés

technokrata

Videóbemutató a vadiúj Sony Ericsson K770i-ről

Kütyük

Videóbemutató a vadiúj Sony Ericsson K770i-ről

A sok fotó után következzen most egy videófelvétel a Sony Ericsson legfrissebb újdonságáról!

A fotózásra kihegyezett mobilokat felvonultató Cyber-shot termékcsalád legújabb tagja, a Sony Ericsson K770i candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkezik, mint ahogy az a lentebb belinkelt, mintegy másfél perces YouTube videófelvételen is megtekinthető.

A 95 gramm tömegű K770i 105 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag, vagyis kis jóindulattal ultra-vékonynak nevezhető. (A K810i és a K850i 17 milliméter vastag.)

A barna és ibolyakék színváltozatokban készülő telefonban egy TFT technológiájú, 1,9 colos képátlójú kijelző kapott helyet, mely elsősorban 262.144 színárnyalatáról, illetve QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról ismerszik meg. Az integrált memória nem túl nagy, mindössze 16 MB-os kapacitású, de természetesen könnyedén bővíthető, még pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyák segítségével. A gyári alapcsomagban egy 256 MB-os kártya kap helyet.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K770i a mai elvárásoknak megfelelően 3G kompatibilis, HSDPA azonban nincs benne. A digitális fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles felbontású CMOS szenzor teljesít szolgálatot: a kamera egyrészt az autofókusz funkció, másrészt a Photo fix szolgáltatás révén gondoskodik a kiváló képminőségről.

Az RDS-es sztereó FM rádióval ellátott, PictBridge-képes Sony Ericsson K770i a gyári adatok szerint egy feltöltéssel maximum 6 órás beszélgetési, illetve zenelejátszási időre képes. A kereskedelmi forgalmazás idén ősszel fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés