Connect with us

Hirdetés

technokrata

Legyél Te a magyar MTV zenecsatorna műsorvezetője!

Kütyük

Legyél Te a magyar MTV zenecsatorna műsorvezetője!

Egy jól sikerült mobiltelefonos videóval most bárki az MTV műsorvezetőjévé avanzsálhat.

Az október elsején induló, világhírű zenecsatorna hazai verziójára műsorvezetőket keres, mely válogatás a ˝Felhajtás˝ című, reality show jellegű, saját gyártású rendhagyó műsor keretében zajlik majd.


A jelentkezési időszak augusztus 22-ig tart. A Felhajtás műsorba jelöltként szokatlan módon kerülhetsz be: mint leendő médiaszemélyiség, nincs más dolgod, mint elkészíteni 20 másodperces kisfilmedet magadról, és egy másikat arról, amit a legérdekesebbnek találsz az életedben. Majd ezt a kisfilmet az interneten, a www.mtv.vidup.hu oldalon, vagy mobiloddal a t-zones-on vagy web´n´walkon található vidUP videomegosztó portálon keresztül fel kell töltened. A részletekért írd be telefonod böngészőjébe: wap.vidup.hu

Amennyiben Téged választanak ki, a három héten keresztül adásba kerülő részekből a nézők megtudhatják, milyen próbatételeken mentél keresztül szeptember 3-a és 8-a között. A műsor erősen provokatív hangvételű lesz, képi világában is televíziós határokat feszeget majd, mivel az általad forgatott amatőr filmek kerülnek képernyőre!

vidUP
Május 17-től a T-Mobile ügyfelei már használhatják a kifejezetten mobiltelefonos tartalmakhoz kialakított videomegosztó és közösségépítő szolgáltatást, a vidUP-ot. Az M Factory és T-Mobile együttműködéseként a videomegosztás, a web 2.0 egyik legnépszerűbb multimédiás megoldása mobiltelefonról is bárhonnan és bármikor elérhető. A videofelvételek megosztásán túl a vidUP különlegességként 11 csatornából álló mobil tévéadását választva éjjel-nappal folyamatosan nézhetők a legérdekesebb videók.

Az elmúlt évek során egyre népszerűbbek a tartalommegosztó és közösségépítő szolgáltatások, amelyeket a magyar felhasználók többnyire internetes felületen érhettek el. A vidUP segítségével azonban mostantól képben és hangban azok is megoszthatják élményeiket ismerőseikkel, barátaikkal, akik nem rendelkeznek számítógéppel és otthoni interneteléréssel. A T-Mobile-osok számára igénybe vehető vidUP-on mobiltelefonnal videofelvételek nézegethetők, feltölthetők, illetve a barátoknak is elküldhetők. A vidUP elérhető a T-Mobile t-zones WAP-portálján, valamint a web´n´walk portálon is.

A szolgáltatás indulásakor a felhasználók több kategóriából (vicces, házi videók, állatos, film, sztárok, zene, reklám, rajzfilm, sport, extrém, erotika) válogathatnak. A feltöltött videókra kulcsszavak alapján keresni, illetve a kedvencekre szavazni lehet. A vidUPra feltöltött videók linkjei bármikor elküldhetők a T-Mobile-os ismerősöknek. Akik azonban saját felvételeiket, családi videóikat kizárólag a legközelebbi barátoknak szeretnék megmutatni, választhatják a nem publikus feltöltést. Ebben az esetben megadhatják, hogy a felvételekhez ki férhet hozzá.

A szolgáltatás egyik különlegessége a vidUP TV, egy speciális, 11 csatornából álló ˝mobiltelevízió˝, ahol a legérdekesebb vidUP videókat éjjel-nappal folyamatosan lehet nézni. A portál keretein belül ezen felül lehetőség van különböző tartalmak, például csengőhangok, játékok és háttérképek letöltésére. A későbbiekben elérhetővé válnak a közösségépítő funkciók, többek között a chatelés, a blogolás, lehetővé válik virtuális közösségek kialakítása, illetve ezáltal a csoportos üzenetküldés és azonnali üzenetváltás. A szolgáltatást a T-Mobile-osok díjmentes regisztrációt követően használhatják, ezt követően a videók feltöltési lehetőségeit az ügyfelek által használt készülékek tulajdonságai határozzák meg. A videók MMS-ben is feltölthetők, elegendő azokat elküldeni a 06-30/4444-210-es számra.

A videofeltöltésért, a videoletöltésért, illetve a videofelvételek megtekintésért a szolgáltatás előfizetési díján túl adatforgalom díjat nem kell fizetni. A portálon való barangolás, keresgélés, és előnézeti oldalak nézegetése közben felhasznált adatforgalomért az ügyfél WAP-, illetve Net díjcsomagjának megfelelő díjat, a digitális tartalmak (játék, csengőhang stb.) megvásárlásáért pedig a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételi feltételeinek megfelelően eseménydíjat kell fizetni. Videónkénti (60 forint/darab) használati, vagy heti (360 forint/hét) és havi (960 Ft/hó) előfizetési díjak közül lehet választani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés