Connect with us

Hirdetés

technokrata

7 megapixeles, érintőkijelzős Sony Ericsson csúcsmobil

Kütyük

7 megapixeles, érintőkijelzős Sony Ericsson csúcsmobil

Íme egy Sony Ericsson mobil, mely tulajdonképpen minden földi jóval fel van vértezve.

Mint ismeretes, a japán-svéd gyártó a zenelejátszásra kihegyezett telefonjait Walkman terméknévvel látja el, az elsősorban fényképezésre szánt mobiljait pedig a Cyber-shot típusjelzés alatt dobja piacra. Sokak szerint azonban az lenne az igazán ideális Sony Ericsson készülék, mely mind Walkman, mind pedig Cyber-shot vénával rendelkezne. Egy lelkes Photoshop felhasználó gondolt egyet és elkészítette az első ilyen fantáziamobil koncepciótervét.

A Sony Ericsson H1i típusjelzésében szereplő H betű a Hybrid szóból eredeztethető. A candybar formájú telefon előlapján egy minden korábbinál nagyobb méretű, 3 colos képátlójú TFT kijelző rendelkezik, mely elsősorban 480×270 pixeles felbontásáról, illetve érintésérzékeny mivoltáról ismerszik meg. Érdekesség, hogy a készülék egyáltalán nem rendelkezik hagyományos nyomógombokkal – a rajta látható virtuális gombok a kijelző alsó szekciójában jelennek meg.

A hátfalban egy nem kevesebb mint 7,2 megapixeles felbontással rendelkező digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek optikája mellett természetesen nem LED-, hanem xenon-alapú vaku kapott helyet. Mint ismeretes, a Sony Ericsson jelenlegi legnagyobb felbontású kamerás mobilja az 5 megapixeles K850i, mely azonban egyelőre még nem kapható a kereskedelmi forgalomban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés