Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung L600: Milka mobil csajoknak

Kütyük

Samsung L600: Milka mobil csajoknak

A Samsung a nyár közepén sem pihen egy percig sem.

A dél-koreai gyártó ezúttal egy elsősorban a fiatal hölgy vásárlóknak szánt új mobiltelefonnal rukkolt elő, melyet társaságban tartózkodva egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hiszen élénk lila színben pompázik. A divatos szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Samsung SGH-L600 csukott állapotban 97,5 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 16,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 84 grammot nyom.

Az alsó-középkategóriában hadrendbe állítandó telefonban egy 128×160 pixeles felbontású kijelző kapott helyet, mely 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a digitális fényképezőgép modul révén pedig maximum 1,3 megapixeles felbontás mellett fotózhatunk. A legnagyobb videófelbontás 176×144 pixel. A beépített memória csupán 15 MB-os kapacitással bír, azonban jó hír, hogy miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével bármikor könnyen bővíthető.

Szórakoztatásunkról a gyári játékok, a sztereó FM rádió, illetve a fejlett MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás gondoskodik. Jó hír, hogy a telefonba nem csak Bluetooth, hanem A2DP is került, vagyis akár sztereó Bluetooth füleseket is csatlakoztathatunk hozzá. A Samsung SGH-L600 a gyári adatok szerint maximum 3,5 órás beszélgetési időt, illetve 220 órás készenléti időt képes biztosítani a számunkra. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés