Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kegyetlen videó: csúcsmobil a turmixban

Kütyük

Kegyetlen videó: csúcsmobil a turmixban

Hogy egyesek mire nem képesek…

A különböző háztartási- és ipari turmix készülékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó Blendtec cég érdekes módját választja annak, hogy termékeit a lehető legszélesebb körben népszerűsítse. Tom Dickson a gyártó mókamestere, aki elegánsan felkapja védőszemüvegét, majd pedig különböző oda nem való dolgokat helyez a turmixba, és természetesen be is üzemeli azt.


Ezúttal egy mindenképpen jobb sorsra érdemes iPhone lett az áldozat. Az alábbi linken elérhető videón megfigyelhető, ahogy Dickson átszellemült mosollyal leturmixol egy Apple iPhone-t, majd amikor a folyamat véget ér és a kinyitott turmixgépből finom füst száll ki, halkan megjegyzi, hogy ez az ˝iSmoke˝. Pihent agyú emberke, az már egyszer biztos!

Mint ismeretes, az Apple az Egyesült Államokban június 29-én dobta piacra a januárban bejelentett Apple iPhone-t, melynek óriási sikeréről talán elég csak annyit elmondani, hogy már az első hétvégén több mint 700 ezer darabot adtak el belőle az Apple és AT&T kereskedésekben. Az Európában valamikor az idei év végén debütáló iPhone kiviteltől (4-8 GB) függően 499 dollárba (92 ezer forint), illetve 599 dollárba (110 ezer forint) kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés