Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez jól odaver: LG KU990 mobil – 5 megapixel, érintőkijelző…

Kütyük

Ez jól odaver: LG KU990 mobil – 5 megapixel, érintőkijelző…

Az LG igen csak komoly tudást csomagolt ebbe az elegáns készülékbe.

A vadonatúj LG KU990 leginkább a közelmúltban debütált első Prada mobiltelefonhoz, az LG KE850-hez hasonlítható, azonban lényeges eltérés, hogy az újdonság szolgáltatási köre jelentősen szélesebb. Ahogy azt már megszokhattuk, az iPhone designt kapott telefonról ezúttal is hiányzik a hagyományos billentyűzet. A nagyméretű kijelző alatt csak néhány fontosabb kezelőszerv található, az adatbevitelről pedig az LCD érintésérzékeny funkciója gondoskodik.

A TFT technológiájú display egyébiránt nem sokat változott az előd óta: a panel 3 colos képátlón 400×240 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot képes felvonultatni. A hátfalba integrált, LED-vakus digitális fényképezőgép modult azonban alaposan átdolgozták, lévén, hogy a KE850-es 2 megapixeles kamerája átadta a helyét egy vadonatúj, nem kevesebb mint 5 megapixeles felbontású fényképezőgépnek. A maximális videófelbontás egyébként nem túl nagy, mindössze 320×240 pixel.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, az viszont biztos, hogy az oldalsó bővítőslotba microSD (TransFlash) szabványú miniatűr memóriakártyákat lehet begyömöszölni. Az LG KU990 kapcsán említést érdemel még a Bluetooth 2.0 kompatibilitás, az UMTS és HSDPA adatátvitel, a fejlett MP3 zenelejátszó funkció, illetve a sztereó FM rádió.

A telefonról jelen pillanatban ez a néhány, clipset.net-féle felvétel, illetve egy a gyártótól származó XML állomány érhető el – a hivatalos bejelentés időpontja egyelőre ismeretlen. Az LG KU990 egyik legfőbb riválisa a Samsung F700, mely nagyon hasonló adottságokkal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés