Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Mobile legújabb szuper készüléke

Kütyük

A T-Mobile legújabb szuper készüléke

A T-Mobile hamarosan egy igen csak nagy tudású új készülékkel fog előrukkolni.

A HTC Kaiser alapokon nyugvó MDA Vario III első körben a német T-Mobile-nál lesz kapható, még pedig várhatóan szeptembertől. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú új MDA Vario-ban nem csak GPRS támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. Érdekesség, hogy a Vario III nem csak a HSDPA (3,6 Mbit/s), hanem a HSUPA adatátvitelt is támogatja!

Vezeték nélküli fronton említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC Kaiser TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező MDA Vario III teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel. Szólnunk kell továbbá a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerről, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, valamint az 1.500 mAh kapacitású akkumulátorról. A T-Mobile 110x58x18 milliméter méretű újdonsága 160 gramm tömegű.

Ahogy arról már beszámoltunk, a magenta színű szolgáltató komoly erőkkel képviselteti majd magát az IFA-n. Az idei IFA (International FunkAusstellung) szakkiállítást augusztus 31. és szeptember 5. között rendezik meg Berlinben, és a T-Mobile standján többek között az MDA Vario III is megtekinthető, illetve kipróbálható lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés