Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó 3G mobilt mindenkinek!

Kütyük

Olcsó 3G mobilt mindenkinek!

Az LG ez esetben nem a csicsás designra és a különböző sallangokra, hanem a funkcionalitásra helyezte a fő hangsúlyt.

A februári barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson debütált LG KU250 egy teljesen hagyományos kialakítású készülék, mely 110,9 milliméter hosszú, 46,7 milliméter széles és 15,6 milliméter vastag. A 83 gramm tömegű újdonság GPRS és 3G kompatibilis, ennek megfelelően pedig nem is egy, hanem rögtön két kamera kapott helyet benne.

A készülék júniustól kapható Európában, Ázsiában ás Afrikában, július elejétől pedig Magyarországon is.

Az előlapi, elsősorban videóhívásokhoz szánt kamera felbontása egyelőre ismeretlen, a hátul elhelyezett fényképezőgép pedig 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontású. Az elkészült fényképek, illetve videóanyagok egyrészt a 10 MB-os belső memóriában, másrészt microSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A TFT technológiájú display elég kis méretű, lévén, hogy képátlója mindössze 1,8 col. A 176×220 képpontos felbontású kijelző 18 bites színmélységű, vagyis mintegy 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

Infravörös port ugyan nincs a háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG KU250-ben, de a Bluetooth vezérlő szerencsére nem hiányzik belőle. Említést érdemel továbbá a teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitás, a fejlett webböngésző alkalmazás, a Java MIDP 2.0 támogatás, illetve az MP3 lejátszó funkció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés