Connect with us

technokrata

Domino Phone: kezdődhet a dominózás!

Kütyük

Domino Phone: kezdődhet a dominózás!

Egy mobiltelefon – játékos kedvű emberkéknek.

A stockholmi székhelyű Syntes Studio egy teljesen egyedi formavilágú mobiltelefont tervezett. A Domino Phone névre keresztelt készüléknek semmi köze hazánk legnagyobb mobil szolgáltatójának népszerű pre-paid csomagjához, hanem egyszerűen csak minden porcikája a jó öreg dominó játékra emlékezteti a gyanútlan szemlélődőt.

A készüléknek már a doboza sem egyszerű: ez pontosan úgy néz ki, mint a dominó lapocskák kis hosszúkás fadoboza. Maga a telefon nem csak egészében, hanem részleteiben is a dominóra hajaz. Az ultra-vékony és teljesen szögletes formavilágú Domino Phone billentyűzetén nem találunk hagyományos számjelzéseket, hanem például a hatos gombon hat darab kis pötty, a kilencesén pedig kilenc pötty található. A hátlapban természetesen egy digitális fényképezőgép modult is felfedezhetünk, ennek felbontása azonban egyelőre ismeretlen.

A 18. században létrejött dominójáték köré épülő Domino Phone egy mindenképpen érdekes tervezet, de lehet, hogy a valóságban soha sem ölt majd testet. Drukkolni azért még lehet neki!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin