Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotóbemutató: LG U900 – TV-vevős mobil

Kütyük

Fotóbemutató: LG U900 – TV-vevős mobil

Sikerült lencsevégre kapnunk az LG egyik érdekes és ritka telefonját.

Ennek az U900 típusjelzésű modellnek az az érdekessége, hogy első ránézésre hagyományos kialakítású telefonnak tűnik, azonban nagyméretű kijelzője 90 fokkal elforgatható, hogy ily módon tökéletesebb TV-nézést tegyen lehetővé. Alaphelyzetben egyébként csak néhány funkciógomb látszik a telefonon, a szám/karakter billentyűk csak az LCD elforgatását követően bukkannak fel.

A DVB-H mobiltelefonos televíziós szabvánnyal kompatibilis LG U900-ban egy 240×320 képpontos felbontású TFT folyadékkristályos kijelzőt találunk, mely több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile és az Antenna Hungária folytat DVB-H teszteket – a kereskedelmi szolgáltatás várhatóan a jövő nyáron indul majd be.

A 110 gramm tömegű telefon hátából természetesen a digitális fényképezőgép modul sem hiányozhat: a CMOS szenzoros kamera segítségével maximum 1,3 megapixeles (1.280×960 képpont) felbontású fotók készíthetők. Az integrált memória 60 MB-os kapacitású és microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével könnyedén bővíthető.

Az UMTS (3G) támogatású, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) LG U900 csukott állapotban 100,6 milliméter hosszú, 50,6 milliméter széles és 21,4 milliméter vastag. Az energiaellátásról egy 950 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik, mely optimális esetben 3 órás beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt tesz lehetővé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés