Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mennyibe kerülnek az új Motorola mobilok?

Kütyük

Mennyibe kerülnek az új Motorola mobilok?

Lássuk, hogy milyen áron debütálnak a vadiúj Motorolák!

Megérkeztek az első információk azzal kapcsolatban, hogy mikor és körülbelül milyen áron vásárolhatjuk majd meg a Motorola nemrégiben bejelentett, legújabb modelljeit.

A korábban RIZR Z6 néven debütált, nemrégiben azonban ROKR Z6 névre átkeresztelt készülék ára az európai piaci debütálás időpontjában 300 euró, vagyis átszámítva mintegy 75 ezer forint körül fog alakulni.

A Motorola RIZR Z8 ennél némileg többe fog kerülni, ami persze nem is csoda, hiszen a Z8 jelentősen szélesebb szolgáltatási körű, mint a Z6. Információink szerint a RIZR Z8 kezdőára 500 euró, vagyis mintegy 125 ezer forint lesz.

Érkezőben van továbbá a gyártó legfrissebb kommunikátora, a Motorola Q9, melyért az első vásárlóknak 400 eurót, vagyis körülbelül 100 ezer forintot kell majd kiadniuk.

Ugyanennyibe, tehát 100 ezer forint körüli összegbe kerül majd a RAZR2 V8, mely újdonságról már saját fotókkal, illetve a lentebbi linken saját teszttel is szolgálhatunk:

A ROKR Z6, a RIZR Z8, a Q9 és a RAZR2 V8 várhatóan július elején bukkan majd fel az európai kereskedések polcain. Némileg többet kell azonban majd várnunk a RAZR2 sorozat csúcsmodelljére, az egyelőre ismeretlen árú RAZR2 V9-re.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés