Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotók a Sony Ericsson P3i-ről

Kütyük

Friss kémfotók a Sony Ericsson P3i-ről

Újabb kémfotók érkeztek a japán-svéd gyártó háza tájáról.

Mint ismeretes, a Sony Ericsson nemrégiben lebbentette fel a fátylat legújabb okostelefonjáról, a P1i-ről, melynek hamarosan megérkezhet a némileg nagyobb tudású kiadása.

Az alábbi, az általunk a múlt héten már bemutatott felvételen állítólag a Sony Ericsson P3i látható, bár egyes források szerint a fotó nem több egy egyszerű fotómontázsnál. Gyanús jel, hogy a kijelző feletti részről nem csak a videóhívásokhoz használatos második kamera, hanem még a hangszóró is hiányzik.

Most pedig két újabb felvétel érkezett a P3i-ről:

A formai megoldásait illetően nagy mértékben a Sony Ericsson P1i-re hajazó Sony Ericsson P3i-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, és fontos újdonság, hogy a készülék immár nem csak GPRS és UMTS, hanem EDGE és HSDPA hálózatokban is használható.

A 3,2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép természetesen autofókuszos, videófelbontása azonban egyelőre ismeretlen. A 2,8 colos képátlójú érintőkijelző 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A belső memória 160 MB-os kapacitású és Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető.

Említést érdemel még a spéci QWERTY billentyűzet, a Bluetooth 2.0 és Wi-Fi vezérlő, valamint a Symbian 9.2-es operációs rendszer és az UIQ 3.1-es felhasználói interfész. Egyelőre ennyi, idővel pedig majd kiderül, hogy ezeknek az információknak mennyi az igazságtartalma.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés