Connect with us

technokrata

Samsung U700: ütős kis csúszkamobil – új külsővel!

Kütyük

Samsung U700: ütős kis csúszkamobil – új külsővel!

A Samsung némileg áttervezte vadiúj sliderphone-ját.

Emlékezetes, hogy a dél-koreai gyártó a februári barcelonai 3GSM Világ Kongresszuson lebbentette fel a fátylat a Samsung D900 továbbfejlesztett utódmodelljének tekinthető U700-as készülékről. Az azóta eltelt időkben a Samsung némileg módosította a készülék designját és kezelőszerveit, melynek köszönhetően a telefon most szebb, mint valaha.

A keresztségben Ultra Edition 12.1 nevet kapott, szétcsúsztatható kialakítású újdonság vastagsága a gyártó típusjelzési szisztémájának megfelelően mindössze 12,1 milliméter vastag. Ehhez a vastagsághoz egyébként 102 milliméteres hossz és 50 milliméteres szélesség társul.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett telefon egy igazi wireless fenomén, hiszen nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS és HSDPA kompatibilis is került bele. A HSDPA ezúttal egyébként egész pontosan 3,6 Mbit/s-os adatátviteli sebességet jelent.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző jó szokás szerint QVGA, azaz 320×240 pixeles felbontású, illetve 18 bites színmélységű (262.144 színárnyalat). Az előlapon elhelyezett, elsősorban videóhívásokhoz szánt kiegészítő kamera VGA szenzoros, a hátlapi 3 megapixeles fő fényképezőgép segítségével pedig maximum 2.048×1.536 pixeles fotók készíthetők. A fényképek élességéről autofókusz funkció gondoskodik,

A belső memória kapacitása 20 MB, a bővítőslotba microSD (TransFlash) memóriakártyák helyezhetők be. Említést érdemel továbbá az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, a sztereó Bluetooth (A2DP) támogatás, valamint az USB 2.0 csatlakoztathatóság.

A Samsung U700 ára várhatóan 450 euró (112 ezer forint) körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin