Connect with us

Hirdetés

technokrata

Puccos Gucci mobiltelefon

Kütyük

Puccos Gucci mobiltelefon

Egy újabb neves szereplő felbukkanása várható a mobiltelefon piacon.

Előzetes információk szerint hamarosan be fogják jelenteni a világ első Gucci márkajelzésű készülékét.

Több mint valószínű, hogy az első Gucci mobilt nem maga a Gucci fogja gyártani, hanem egy szerződéses elektronikai partnere, melynek neve egyelőre ismeretlen. Mint ismeretes, nemrégiben jelent meg a piacon az első Prada telefon, melynek születésénél a dél-koreai LG bábáskodott.

Ahogy arról már írtunk, a Hummer nemrégiben bejelentette, hogy az idei esztendő második negyedévében be fogja jelenteni első saját márkajelzéssel ellátott mobiltelefonjait, illetve ezen készülékekhez szánt kiegészítő termékeit (például headsetek). Ezek a vadonatúj Hummer mobil készülékek elsősorban a külső behatásoknak ellenálló kivitelükről, illetve nagy teljesítményükről lesznek majd ismeretesek, csakúgy, mint a jelenleg forgalomban lévő Hummer terepjárók.

Mondanom sem kell, hogy a Hummer mobiltelefonokat sem maga a Hummer fogja gyártani. A vállalat együttműködési szerződést kötött a ModeLabs nevezetű céggel, melynek már óriási tapasztalata van ezen a területen. Elég csak megemlíteni, hogy a ModeLabs fogja gyártani a piacon ugyancsak hamarosan felbukkanó első Levi´s mobiltelefonokat, és ugyanezen cég gyártósorain készülnek majd a TAG Heuer abszolút exkluzív mobil készülékei is. Az európai és amerikai piacokra szánt Hummer mobiltelefonok várható árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés