Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: Samsung újdonságok a CeBIT-en

Kütyük

Bemutató: Samsung újdonságok a CeBIT-en

A Samsung a hannoveri CeBIT 2007 kiállításon bemutatja többek között a világ legkisebb lézernyomtatóját, új multifunkciós képernyőit, feladatorientált notebookjait és legexkluzívabb mobil készülékeit.

A fogyasztói és az üzleti piacra szánt termékek egyaránt a hatékonyság és a könnyű használat jegyében készültek, ötvözve a Samsung több díjat is nyert, egyedi designjával. A vállalat bemutatja a világ legkisebb multifunkciós nyomtatóját, 30 colos LED háttérvilágítású monitorát és három, fekete magasfényű notebookját. Mobil multimédiás fronton az Ultra Edition II széria és az Ultra Music (F300) van jelen a CeBIT-en.

Dr. Jongwoo Park, a Samsung Electronics Digitális Média Üzletágának elnöke elmondta: ˝Az idei CeBIT kiállítás különösen fontos a számomra, mert elnökként első ízben veszek részt rajta. A digitális média üzletág az elmúlt időszak folyamatos és intenzív fejlesztéseinek köszönhetően most olyan termékeket állít ki a közönség elé, amelyek még szebbek, még okosabbak és még könnyebb őket használni. B2B felhasználóink különleges elvárásainak megfelelve a hardware és software megoldásaink minél teljesebb körű harmonizálására törekszünk, együttműködésünk az SP3-vel és az IBM-mel is ezt támasztja alá˝.

Geesung Choi, a Samsung Electronics Telekommunikációs Üzletágának elnöke hozzátette: ˝Fogyasztóinkkal és a szolgáltatókkal való szorosabb kapcsolatainknak köszönhetően egyre kifinomultabb megoldásokat tudunk biztosítani ügyfeleinknek. A Samsung továbbra is olyan új termékekkel rukkol elő, amelyek tudása és külleme is meggyőző. Remélem, hogy az új Ultra Edition II és Ultra Special sorozatunk elnyeri európai fogyasztóink tetszését, és ezekkel a készülékekkel a választás lehetőségét nyújtjuk nekik˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés