Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen még nem volt!

Kütyük

Ilyen még nem volt!

A T-Mobile jóvoltából először mobilon is nézhető lesz a Budapesti Tavaszi Fesztivál néhány előadása.

A T-Mobile a Budapesti Tavaszi Fesztivál támogatójaként most először mobiltelefonokra élőben is közvetíti a világ egyik legrangosabb kulturális rendezvényének több eseményét. Így a T-Mobile-osok arra alkalmas mobillal a t-zones vagy a web´n´walk portálon keresztül többek között a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar Kodály estjét, valamint a Quartet Escualo és a Free Style Chamber Orchestra koncerteket akár útközben is nyomon követhetik.

Emellett a t-zones vagy a web´n´walk portálokon felvételről részleteket nézhetnek majd Brandford Marsalis dzsessz-szaxofonos fellépéséből. Az első közvetítésre március 16-án 19:30-tól, a további élő közvetítésekre pedig március 22-én 20 órától és március 29-én 20 órától kerül sor.

A fesztivál eseményeiről a T-Mobile-osok infoMMS-ben is kérhetnek információkat, és részt vehetnek a programsorozat idején zajló SMS nyereményjátékban is, amelyben a Fringe Fesztivál legjobb eseményeire szavazhatnak.

A fesztivál támogatásával, annak mobiltelefonos elérhetőségével a legnagyobb hazai mobilcég megerősíti a mindig veled szlogenben kifejeződő gondolatot, hogy a kommunikáció szabadsága percről-percre új élményekkel gazdagít minket, és meghatározó szerepet játszik a világgal való kapcsolatunkban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés