Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: 2007-es Mio és HTC újdonságok

Kütyük

Bemutató: 2007-es Mio és HTC újdonságok

Az LCP Systems Kft. ma délután egy budapesti sajtótájékoztató keretein belül ismertette legújabb termékeit a hazai újságírókkal.

A rendezvényen részt vett többek közt Hegedűs Viktor, a cég ügyvezető igazgatója, aki részletesen bemutatta az LCP idei szezonra szánt legújabb készülékeit. A sajtóesemény központjában két Mio masina szerepelt, egész konkrétan a Mio C250 és a Mio H610.

A napokban általunk is letesztelt és részletesen bemutatott Mio C250 egy belépőszintű kategóriás PNA. Ez elsősorban abban mutatkozik meg, hogy a készülék szolgáltatási körében csak a navigáció és a zenelejátszás van jelen, illetve, hogy a termék rendkívül kedvező áron jelenik meg a piacon.

Az ugyancsak ma debütált Mio H610 egy már a felsőbb kategóriákban versenyző PNA, melyet kifejezetten úgy alkottak meg, hogy még a gyengébbik nem jeles képviselői is elegánsnak és divatosnak találják. Az egyedi díszítésű előlapok pillanatok alatt cserélhetők a masinán, mely kis méretei révén akár nyakban való hordásra is alkalmas.

Az LCP közeljövőbeli terveit illetően elhangzott, hogy néhány héten belül debütál majd a Mio C520-as PNA, illetve a gyártó első integrált kamerás PNA-ja, a C720, valamint már nem kell sokat várnunk az A701-es okostelefon kistesójára, az A501-re. Az LCP továbbá hamarosan megkezdi majd a HTC aktuális nagyágyújának, a HTC Advantage-nek (X7500) a kereskedelmi forgalmazását. Most pedig jöjjenek a részletek!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés