Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leleplezzük: vékony Walkman csúszka a Sony Ericssontól

Kütyük

Leleplezzük: vékony Walkman csúszka a Sony Ericssontól

Zene, zene, zene…

A Sony Ericsson hamarosan egy újabb, zenelejátszásra kihegyezett mobiltelefonnal fog előrukkolni. Az ismét egy híres teniszezőről, Lindsay Davenportról elnevezett, jelenleg Lindsay fejlesztési kódnevet viselő készülék a Walkman termékcsalád oszlopos tagja lesz, és valahol a Sony Ericsson W850i alatt fog elhelyezkedni a termékpalettán.


Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Lindsay pontosan milyen típusjelzéssel debütál majd a kereskedelmi forgalomban, az viszont már nyílt titok, hogy a telefon szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon. A legújabb japán-svéd sliderphone vastagsága mindössze 14 milliméter, és várhatóan három különböző színváltozatban lesz kapható. Ezen színek egyike a rikítózöld.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép modul lelke egy 2 megapixeles CMOS szenzor, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők – a videófelbontás egyelőre ismeretlen. Második kamera nincs, ugyanis a telefon nem UMTS kompatibilis, vagyis nincs benne videóhívás funkció.

A Lindsay egyediségét a billentyűzet mellett, az oldaléleken elhelyezett LED fényforrások adják, melyek az beérkezett üzenetek és nem fogadott hívások jelzésén kívül állítólag az éppen hallgatott muzsikára ütemére is képesek villogni.

A sztereó hangszórókkal felvértezett Sony Ericsson Lindsay hivatalos bejelentésére várhatóan néhány héten belül sor fog kerülni. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés