Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elegáns HSDPA okostelefon: új LG csúszka

Kütyük

Elegáns HSDPA okostelefon: új LG csúszka

A barcelonai 3GSM Világ Kongresszusról természetesen az LG sem hiányzik.

A dél-koreai gyártó ezen a rangos rendezvényen leplezte le vadonatúj csúszkamobilját, az elegáns megjelenésű, fekete színben pompázó LG KS10-et. Az újdonság érdekessége, hogy többek közt villámgyors HSDPA technológiával (maximum 1,8 Mbit/s) is fel van vértezve, de emellett természetesen GPRS és UMTS hálózatokban is használható. Ellenben EDGE sajnos nincs a készülékben.

A csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 18,5 milliméter vastag LG KS10 mindössze 73 grammot nyom a mérlegen, vagyis vélhetően nem húzza majd le nagyon a zsebünket. A 2,4 colos képátlójú, tehát az átlagnál némileg nagyobb TFT folyadékkristályos kijelző 262 ezer színárnyalat birtokosa, felbontása pedig 320×240 pixel (QVGA).

A 2 millió pixellel felvértezett CMOS képérzékelő révén maximum 1.600×1.200 pixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az LG KS10 a Symbian operációs rendszer 9.1-es verziójára, illetve az S60 platform harmadik kiadására épül, vagyis esetében nem egy hagyományos mobilhoz, hanem egy smartphone-hoz van szerencsénk.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonság belső memóriája 80 MB-os kapacitással bír, a bővítőslotba pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák lökhetők be. Az LG KS10 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés