Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung P110: különcmobil a javából

Kütyük

Samsung P110: különcmobil a javából

Erre a Samsungra sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy szokványos.

A dél-koreai gyártó által a 3GSM Világ Kongresszuson ránk zúdított mobiltelefon újdonság áradat egyik érdekes színfoltja a Samsung P110 típusjelzésű telefon. Elsőre azt gondolnánk, hogy a P110 egy teljesen hétköznapi, szétnyitható kialakítással rendelkező készülék, ez azonban nem így van. A P110 érdekessége, hogy a fedlap egy laza mozdulattal elforgatható oldalra. A mindenképpen rendhagyó designnal megáldott újdonság alaphelyzetben 91 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 19,5 milliméter vastag. Jééé, egy Samsung, ami nem ultra-vékony kialakítású – vannak még csodák!

A billentyűzet sem éppen egy hétköznapi darab. A szokásos szám billentyűk a bal-felső szekcióba lettek benyomorítva, ugyanis a billentyűzeten kellett a hely a QWERTY kiosztás miatti rengeteg gombnak. A navigomb is alaposan össze lett nyomva, formája leginkább egy ellipszishez hasonlítható.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett Samsung P110 2,1 colos képátlójú kijelzője egy középkategóriás darab: a 65 ezer színárnyalatú display felbontása mindössze 176×220 pixel. Hihetetlen, de igaz, a kamera mindössze 0,3 megapixeles felbontású, vagyis a leendő vásárlóknak be kell majd érniük a nem túl részletgazdag VGA fényképekkel.

Az egyelőre ismeretlen árú, Bluetooth 2.0 (A2DP) és GPRS kompatibilis Samsung újdonság belső memóriája 25 MB-os kapacitással rendelkezik, memóriakártyás bővítési lehetőség nincs.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés