Connect with us

Hirdetés

technokrata

McLaren Mercedes – a legolcsóbban

Kütyük

McLaren Mercedes – a legolcsóbban

A Sharp GX29-es mobilnak bemutatkozott a legfrissebb, ˝benzingőzös˝ kiadása.

A Vodafone McLaren Mercedes GX29 alaphelyzetben 94 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 20 milliméter vastag (86,5 köbcentiméter), miközben tömege mindössze 90 gramm. A vörös színekben pompázó szolgáltató ma debütált McLaren Mercedes telefonjai közül ez a legolcsóbb készülék.

A költséghatékonyság jegyében ezúttal egy igen csak egyszerű külső kijelzőt kapunk a pénzünkért, mely egyszerre mindössze egyetlen sornyi információt képes közölni, monokróm, felbontása pedig 72×12 pixel. A belső fő display-ben szerencsére már nem kell csalatkoznunk, hozza a szokásos Sharp minőséget: a TFT technológiájú, 1,9 colos képátlójú panel egyrészt 240×320 pixeles felbontású, másrészt pedig egész pontosan 262.144 színárnyalatú.

A beépített digitális fényképezőgép is az olcsóság jegyében fogant, hiszen felbontása nem 1, vagy 2 megapixel, hanem mindössze 0,3 megapixel (VGA). Segítségével maximum 640×480 képpontos fotók, illetve 128×96 pixeles videók készíthetők. A belső memória sajnos csak 2,1 MB kapacitással bír, ráadásul nem is bővíthető.

A Sharp GX29 további fontosabb specifikációi közé tartozik az elektronikus levelezési kliens, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, valamint az xHTML kompatibilis böngésző alkalmazás. A kereskedelmi forgalomban várhatóan a második negyedévben debütáló Sharp újdonság egy feltöltéssel mintegy 210 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt biztosít használója számára.

A Vodafone McLaren Mercedes GX29 érdekessége továbbá a rajta helyet kapott exkluzív tartalom: videófelvételek, csengőhangok és egy autóverseny játék – természetesen minden a Forma 1 jegyében. A Vodafone ezenkívül két másik F1 mobilt is bemutatott, a Vodafone McLaren Mercedes 770SH-t és a Vodafone McLaren Mercedes SGH-Z720M-et, melyekkel külön cikkekben foglalkozunk.

Megjegyzendő, hogy a Vodafone McLaren Mercedes ma este Valenciában mutatja be 2007-es versenyautóját, az MP4/22-es modellt. A csapat két pilótája idén a kétszeres F1 világbajnok Fernando Alonso és a GP2 bajnok Lewis Hamilton lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés