Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ismét okosodnak a Nokia mobilok

Kütyük

Ismét okosodnak a Nokia mobilok

Új Yahoo alkalmazás érkezett a Nokia mobiltelefonokra.

A Nokia a Series 40 szoftveren alapuló mobiltelefonokon elérhetővé tette a Yahoo! Go for Mobile 2.0 alkalmazást. A felhasználók számos készüléken, így a Nokia 6103, a Nokia 6131 és a Nokia 5300 Xpress Music telefonon mostantól kezdve világszerte letölthetik és élvezhetik a Yahoo! Go for Mobile 2.0 szolgáltatást. 2007 első félévében a két vállalat a készülékek szélesebb skáláján is elérhetővé teszi a Yahoo! Go for Mobile 2.0-t, melyet a Nokia az új Series 40 telefonok millióiba később gyárilag is telepít majd.

A Nokia és a Yahoo! 2005 áprilisa óta működik együtt azzal a céllal, hogy a felhasználók számára a mobilkészülékeken is optimális Internet élményt biztosíthasson. A munka eredménye, hogy a Nokia mobilkészülékek felhasználóinak milliói használhatják a Yahoo! innovatív szolgáltatásait információszerzésre, kikapcsolódásra, vagy a kapcsolattartásra az internetes közösségekkel. A vállalatok együttműködésüket több alkalommal bővítve már a legtöbb Nokia mobilkészülékre kiterjesztették a Yahoo! szolgáltatásainak széles választékát.

A Yahoo! Go for Mobile 2.0 szolgáltatás legfontosabb funkciói:
-Újraértelmezett keresés: a oneSearch vadonatúj mobilkeresési szolgáltatás, mellyel a fogyasztók megkapják azt, amire a mobiltelefonon szükségük van: az azonnali válaszokat. A megoldás felismeri a keresett kifejezés mögötti szándékot, és a téma és relevancia szerint csoportosított, tényleges tartalmakat jeleníti meg a találati oldalon. A találatok könnyen olvashatók és végignézhetők, és a további részletek csupán egy kattintásnyira vannak.
-Helyi információk: A Local and Maps az egész Egyesült Államokban gyors hozzáférést biztosít a felhasználó számára a vállalatoknak szánt teljes körű helyi telefonkönyvekhez, amelyeket a többmilliós Yahoo! közösség rangsorai és kritikái tesznek még hasznosabbá. A listákról egy kattintással már tárcsázhatunk is, interaktív térképeket használhatunk, és úti célunkig követhetjük a lépésről lépésre eligazító navigációs szolgáltatás utasításait. A szolgáltatás még valós idejű közlekedési hírekkel is szolgál, így a felhasználók elkerülhetik a problémás helyeket.
-Testre szabható tartalmak: Az aktuális és legfrissebb hírek szolgáltatással a felhasználók nem mulasztják el a számukra lényeges híreket, sporteseményeket, szórakoztató műsorokat és pénzügyi információkat. A szolgáltatás ˝kívánság-központjában˝ még több cikkhez férhetünk hozzá, nyomon követhetjük a számunkra érdekes témákat a sportegyesületektől kezdve a hírességekig, de az interneten RSS-t kiadó több millió forrás szinte bármelyikéből származó, bármilyen új tartalmat is a listához adhatunk.
-Fényképmegosztás: Az Internet egyik leginnovatívabb és legdinamikusabban növekedő fényképmegosztó közössége, a Flickr teljes körű integrálásának köszönhetően a felhasználók a kameratelefonokról is könnyen feltölthetik és kezelhetik képeiket. A fogyasztók emellett egyszerűen megoszthatják a felvételeket másokkal, megnézhetik barátaik képeit, és böngészhetnek és kereshetnek a Flickr közösség több millió tagja által feltöltött fotók között.
-Új e-mail szolgáltatás: Az optimalizált e-mail felületen a felhasználók egyetlen gombnyomással pillanatok alatt megválaszolhatják, letörölhetik, vagy megírhatják az új üzeneteket és megnézhetik a mellékleteket. A fejlett keresési szolgáltatással az üzenetek tárgyában, szövegében vagy mellékletében keresve könnyen rábukkanhatunk a fontos levélre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés