Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ez aztán cinkes!

Kütyük

Ez aztán cinkes!

Az XDA Zinc ˝személyében˝ egy nagytudású PDA-mobilhoz van szerencsénk.

Az O2 operátor által forgalmazott készülék alaphelyzetben leginkább egy kisebbfajta kéziszámítógépre hasonlít, ilyenkor ugyanis csak a fontosabb kezelőszervek látszanak. A teljes értékű, QWERTY kiosztású billentyűzet úgy csalogatható elő, ha a kijelzőt tartalmazó felső szekciót egy laza mozdulattal jobbra csúsztatjuk.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modult tartalmazó készülék nem csak GPRS, hanem a jelentősen gyorsabb UMTS hálózatokban is használható, az előlapi kamera segítségével pedig 3G videóhívások is lebonyolíthatók. Ez a kamera VGA, vagyis 640×480 képpontos felbontású, a hátlapban található fő fényképezőgép révén pedig maximum 1.600×1.200 pixeles (2 megapixel) fotók készíthetők.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú LCD jó szokás szerint 320×240 pixel és 65 ezer színárnyalat birtokosa, no és persze érintésérzékeny. A legújabb XDA masinába egy igazán nagy teljesítményű processzor került: az Intel XScale PXA270-es chip ez esetben 520 MHz-es órajelen ketyeg.

A csukott helyzetben 109 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 22,6 milliméter vastag XDA Zinc 175 gramm tömegű, egy feltöltéssel pedig maximum 5 órás beszélgetési időt, illetve 220 órás készenléti időt biztosít a számunkra. Wireless fronton az infravörös port, a Bluetooth kontroller, valamint a 802.11b/g szabványú Wi-Fi kontroller érdemel említést, a 64+128 MB-os belső memória pedig miniSD memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés