Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új pengemobil: 40 nap egy feltöltéssel!

Kütyük

Új pengemobil: 40 nap egy feltöltéssel!

Úgy tűnik, hogy az ultra-vékony mobil-divat első hullámai a Philips partjaihoz is elértek.

Történt ugyanis, hogy a napokban felkerült az amerikai FCC testület weboldalára néhány felvétel, melyen egy hivatalosan mindeddig még be nem jelentett, igen csak vékonyra sikeredett mobiltelefon látható. A Philips Xenium 9@9r típusjelzésű újdonság pontos tömeg- és méretadatait egyelőre sűrű homály fedi, az viszont biztosra vehető, hogy ezúttal egy slim besorolású kagylómobilhoz van szerencsénk.

A mindössze kétsávos (GSM 900/1800 MHz) Philips újdonság nem annyira fejlett technológiai megoldásai, hanem inkább rendkívüli hosszú használati ideje kapcsán képes kitűnni a tömegből, igaz ehhez a Philips-féle jelenséghez már alaposan hozzászokhattunk a korábbi modellek kapcsán. Nos kérem szépen ebben a telefonban egy 1.050 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot, mely a gyártó közlése szerint maximum 1.000 órás készenléti időt biztosít számunkra, ami akárhogy is számoljuk, több mint 40 nap. A beszélgetési időre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, ez ugyanis optimális esetben elérheti a 10 órát!

A vékonyka monokróm külső kijelző leginkább csak egyszerű hívófél-kijelzésre alkalmas, a belső display pedig 128×160 képpontot és 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak. A felhajtható fedlap egyik sarkából nő ki a digitális fényképezőgép modul, mely vakut sajnos nem kapott, maximális felbontása pedig 1,3 megapixel.

Az MP3/AAC zenelejátszós Philips Xenium 9@9r belső memóriájának kapacitása egyelőre ismeretlen, azt viszont már tudni lehet, hogy a készülék microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés