Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ki akar a város ura lenni?

Kütyük

Ki akar a város ura lenni?

A jó öreg és méltán közkedvelt PC-s játék, a SimCity akár már mobiltelefonon is játszható.

Az Electronic Arts bejelentette, hogy Európa-szerte letölthető a mobiltelefonokra fejlesztett SimCity játék. A SimCity-vel a mobilhasználók könnyedén belefeledkezhetnek a játékba, miközben egy lüktető várost hozhatnak létre, irányítva annak fejlődését.

A polgármester, vagy főépítész szerepébe bújva megtervezheted és életre keltheted álmaid városát mobiltelefonodon. De ne feledd: a polgárok élete – és boldogsága – döntéseidtől és kiváló stratégiai tervező képességedtől függenek! Válassz az egyedi térképek közül, majd tervezd el, hol létesüljenek lakóövezetek, kereskedelmi negyedek és ipartelepek. Csábíts minél több lakost virágzó városodba! Építs utakat, vasutakat, rendőrőrsöket és tűzoltóságokat, parkokat és stadionokat és számos egyéb létesítményt! Városod fejlődésével párhuzamosan készülj fel olyan, elkerülhetetlen kihívásokra is, mint a bűnözés, a környezetszennyezés, a tűzvészek, tornádók, vagy akár egy óriási szörny támadása. És mindeközben természetesen a költségvetési egyensúlyra is ügyelni kell.

-Építs városokat több különböző térképen, amelyek mindegyike egyedi kihívásokat rejt.
-Te határozod meg a fejlődés ütemét – ha túl gyorsan nőne városod, lassítsd le a szimulációt és szerezd vissza az irányítást.
-Légy ura a város költségvetésének és határozd meg, mire érdemes a leginkább az adófizetők verejtékes munkával megkeresett pénzét fordítani. Ne engedd mínuszba fordulni a pénzügyi tartalékokat, ugyanakkor ne is adóztasd túl a polgárokat, különben lehet, hogy szedik a sátorfájukat.
-Nyolc eszközkategória áll rendelkezésedre a város tervezéséhez, felparcellázásához, építéséhez, bontásához, újrazónázásához és felügyeletéhez.
-Szerezd meg a szükséges adatokat: tekintsd át a lakó-, kereskedelmi és ipari negyedek mutatóit, ellenőrizd a telkek értékét, kövesd figyelemmel a bűnözés, környezetszennyezés és gépjárműforgalom mértékét, hogy meghatározhasd, mely területekre kell a legtöbb figyelmet fordítanod.
-Segíts a polgároknak a természeti katasztrófákkal szembeni védekezésben és az azokat követő újjáépítésben.

A SimCity mobilos változata Magyarországon a T-mobile, a Vodafone és a Pannon ügyfelei számára is elérhető. A SimCity-vel kapcsolatban további információ az alábbi linken található.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés