Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teszt: brutális tudású 3,5G PDA-mobil

Kütyük

Teszt: brutális tudású 3,5G PDA-mobil

Most egy olyan készüléket veszünk górcső alá, mely egyértelműen a maximalista elvárásokkal rendelkező mobil felhasználóknak készült, magyarul érdemes felkészülni arra, hogy a telefon összes funkciójának és szolgáltatásának felsorolása nem egy-két bekezdés hosszúságú lesz.

Ha azt mondom, hogy HTC, az átlagemberek többségének valószínűleg fogalma sincs arról, hogy pontosan miről beszélek: a HTC talán egy új technológia, egy mostanság felbukkant vírus, vagy talán egy az ABS-hez hasonló autós rövidítés. Nos egyik sem, de anélkül, hogy a mobil gurukat untatnám, néhány szóban azért nem árt tisztázni, hogy pontosan mi is ez a három betűs rövidítés.

A HTC, vagyis a High Tech Computer nem más, mint egy még az 1997-es esztendőben alapított tajvani gyártó, mely elsősorban mobiltelefonok, okostelefonok és PDA-mobilok fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A cég neve az eddigiekben azért csak a power userek körében lett ismert, mert a HTC mindeddig csak a háttérbe húzódva volt jelen a piacon. Magyarul ez azt jelenti, hogy a HTC készülékei egészen a közelmúltig i-mate, Qtek és sok egyéb más néven voltak jelen a piacon, tehát a boltokban eddig teljesen felesleges lett volna HTC mobilt kérni az eladóktól. Mostantól viszont már nyugodtan kérhetünk HTC-ket a kereskedőktől, mondjuk épp egy olyan modellt, melyet ebben a cikkben mutatunk be.

A HTC TyTN, vagy más néven Qtek 9600 tulajdonképpen nem más, mint a nagy sikerű Qtek 9100 alaposan átdolgozott, a mai kor elvárásainak megfelelővé tett utódmodellje, melyre mindenképp érdemes lehet odafigyelni, amennyiben igazán nagy tudású kommunikátorra vágyunk. Lássuk hát, hogy pontosan mit is tud ez az újdonság!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés