Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio C250: elérhető árú GPS navigáció

Kütyük

Mio C250: elérhető árú GPS navigáció

A Mio Technology bejelentette legújabb fejlesztését, ami nem más, mint egy olcsó navigációs készülék.

A keresztségben Mio C250 nevet kapott újdonság a low-end kategóriás navigációs megoldások piacán áll hadrendbe – a termék ajánlott végfelhasználói ára 325 dollár, vagyis mintegy 66 ezer forint.

A Mio C250 a legújabb trendnek megfelelően teljesen rejtett GPS-vevőt kapott, melynek lelke nem más, mint napjaink egyik legkedveltebb és egyben legjobb chipsete, a SiRFstar III. A vizuális megjelenítésről egy teljesen átlagos érintőkijelző gondoskodik: a TFT technológiájú display egyrészt 320×240 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt 16 bites színmélységéről (65 ezer színárnyalat) ismerszik meg.

A megfelelő számítási teljesítményt egy 400 MHz-es működési frekvenciájú mikroprocesszor biztosítja, mely 64 MB memória társaságában végzi el a rábízott feladatokat. Mondanom sem kell, hogy a Mio C250 nem egyszerűen csak navigációhoz használható, hanem többek közt az MP3 lejátszó, illetve a digitális fényképalbum funkciókat is el tudja látni.

A Mio Map v3 szoftveres, PNA besorolású Mio C250 egész pontosan 110 grammot nyom a mérlegen, egy feltöltéssel pedig maximum 4,5 órán keresztül képes minket navigálni. A hazai piaci debütálás pontos időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés