Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 millió forintos Motorola KRZR K1 – gyémántokkal

Kütyük

8 millió forintos Motorola KRZR K1 – gyémántokkal

Akinek egy Motorola KRZR K1 esetleg nem lenne elég elegáns, most itt a lehetőség egy kis csinosításra.

A szomszédos Ausztriában él egy középkorú úr, bizonyos Peter Aloisson, aki többek közt azzal foglalkozik, hogy drágakövekkel ékesít amúgy teljesen hétköznapi telefonokat. Aloisson úr ezúttal a Motorola egyik legfrissebb, fashion kategóriás telefonját, a KRZR K1-et vette kezelésbe. Emberünk a felhajtható fedlap oldalsó szekcióját tűzdeli tele különböző drágakövekkel, így például gyémánttal. Az egyedi megrendelésre készülő, csillogó-villogó telefonok ára 32 ezer eurónál, vagyis valahol 8 millió forint felett kezdődik.

A divatos szétnyitható kialakítású Motorola K1 csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés