Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola KRZR: feketén, fehéren

Kütyük

Motorola KRZR: feketén, fehéren

A Motorola nemrégiben debütált KRZR K1 készüléke máris több változatban kapható.

Európában egyelőre még csak egyetlen, kék színű változatban kapható az amerikai gyártó egyedi megjelenésű új modellje, az Egyesült Államokban viszont már két verzióban is elérhető a KRZR. Az egész pontosan KRZR K1m típusjelzésű telefon mostantól már fehér és fekete kiadásban is megvásárolható. Egyes források szerint a Motorola hamarosan az európai piacokra szánt KRZR K1 készüléket is ki fogja adni több különböző színváltozatban.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Motorola K1 és a Motorola K1m közötti legfontosabb különbség abban rejlik, hogy míg a K1 GSM, addig a K1m CDMA támogatású. További lényeges eltérés, hogy a K1m külsején három dedikált zenelejátszó gombot helyeztek el a fejlesztők, melyeket nem kell megnyomni, hanem elég csak megérinteni őket (az LG KG800 mintájára).

Örülhetünk, hogy Magyarországra a GSM változat jutott el, legalábbis a tekintetben mindenképp, hogy míg a K1-ben egy 2 megapixeles kamera lakozik, addig a K1m-mel csak 1,3 megapixeles fotókat készíthetünk. Ezzel szemben a K1m kapcsán némi előnyt jelent a beépített GPS technológia.

A Motorola K1m további fontosabb jellemzői közé tartozik az AAC/AAC+/MP3 lejátszó, az MPEG-4 videófelvevő, az 1,9 colos képátlójú színes kijelző, a microSD (TransFlash, maximum 1 GB) memóriakártyák támogatása, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, valamint a teljes körű SMS, EMS és MMS kompatibilitás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés