Connect with us

technokrata

Vagány, csillogó csúszkamobil az LG-től

Kütyük

Vagány, csillogó csúszkamobil az LG-től

Az LG Electronics bemutatta ˝Shine˝ becenévre hallgató mobiltelefonját, mely az LG Chocolate Phone-nal indított Black Label sorozat legújabb tagja.

A Dél-Koreában október 18-án piacra dobott készülék valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel rendelkezik, mely egyrészt ellenáll a kisebb-nagyobb külső behatásoknak, másrészt pedig elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonnak. A szupervékony mobil külsején található kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a készüléket.

Az LG KV4200, LG LV4200 és LG SV420 neveken is ismert újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul lakozik, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos fényképek készíthetők, de természetesen a videókamkorder funkciós sem hiányzik a telefonból.

Egyedi megoldás, hogy a fedlapon a megszokott ötirányú navigomb helyett ezúttal egy speciális navigációs tekerőtárcsa gombot helyeztek el a fejlesztők. A billentyűzet egyébként elegáns kék háttérvilágítást kapott. A belső memória kapacitása nem kevesebb mint 1 GB, ezenkívül pedig memóriakártyákat is kezel a készülék.

A világsikerű Chocolate telefonból (LG KG800) több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt, és még ma is nagy népszerűségnek örvend, ráadásul érkezőben van 3G-s kiadása, az LG KU800. Az LG Shine telefont várhatóan 2007-től vezetik be az európai piacokon. Egyes források szerint elképzelhető, hogy az ezüst színű alapmodellt később más színváltozatú (fekete, fehér) kiadások is követni fogják, de az biztos, hogy az összes verzió közös vonása lesz a türköződő felület.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin