Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pink mobilokkal a rák ellen

Kütyük

Pink mobilokkal a rák ellen

Motorola mobiltelefonok vásárlásával most mi magunk is támogathatjuk a mellrák elleni küzdelmet.

A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett Motorola a kezdetek óta támogatója a mellrák megelőzését célul kitűző, országos jelentőségű Egészség Hídja Összefogásnak. Az amerikai székhelyű vállalat idén hazánk legnagyobb mobilszolgáltatójával összefogva közös támogatási akcióval is segíti a mozgalmat.

Ennek részeként a november 15-ig a T-Mobile-nál eladott pink színű Motorola V3 és V3x készülékek, továbbá azok kiegészítőinek értékesítéséből befolyó bevétel 5 százalékát a Motorola és a ˝Magyar Telekom hozzáad˝ program keretében a T-Mobile az Egészség Hídja Összefogásnak adományozzák.

Motorola V3
A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonság érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a cég munkatársai a nyár közepén jelentették be, hogy szűk két esztendő alatt világszerte több mint 50 millió darab Motorola RAZR V3 talált gazdára. A Motorola legutóbb a ´90-es években a StarTac mobiltelefonokkal ért el hasonló sikereket. Ebből a modellből pályafutása során több mint 75 millió darabot adtak el világszerte.

A cikk írásakor a Motorola V3 a T-Mobile-nál 24 hónapos előfizetéssel 19.950 forintos áron kapható, Domino csomagban pedig 49.980 forintba kerül.

Motorola V3x
A kagylóformájú készülék 99 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 19,6 milliméter vastag (89 köbcentiméter) és mintegy 125 gramm tömegű. Az eredeti V3-hoz képesti méret- és tömeggyarapodás elsősorban annak tudható be, hogy a V3 utódja immár UMTS hálózatokban is használható, a kétkamerás 3G mobilok pedig közismerten nagyobbak és nehezebbek 2,5G (GPRS) társaiknál.

A nagyméretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet, ehhez pedig ráadásul nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A CLI technológiájú külső kijelző ugyancsak színes, felbontása pedig 96×80 képpont.

A készülékbe épített fő fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású képszenzorra épül. A kamera egyébként nyolcszoros digitális zoommal, makró üzemmóddal, valamint LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve, ezenkívül pedig még egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos VGA kamera is helyet kapott a készülék belső részén.

A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődő dolog, csakúgy mint az MP3, AAC, WMA, WMV, illetve MPEG4 állományok lejátszása. A telefon belső memóriája 64 MB méretű, de természetesen a memóriabővítési lehetőségről (TransFlash) is gondoskodtak a Motorola fejlesztői.

Mint ismeretes, a közelmúltban a Motorola V3x kapta meg a ˝2006 legjobb 3GSM készüléke˝ díjat.

A cikk írásának időpontjában a Motorola V3x a magenta színű operátor kínálatában 24 hónapos előfizetéssel 36.990 forintos áron lelhető fel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés