Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási Sony Ericsson üzlet nyílik

Kütyük

Óriási Sony Ericsson üzlet nyílik

A Sony Ericsson bejelentette, hogy London belvárosában megnyitja első dedikált üzletét.

Az új bolt lehetőséget nyújt majd a fogyasztók számára, hogy megérintsék és kipróbálják a Sony Ericsson termékeket, és első kézből megismerkedjenek azok új funkcióival és alkalmazásaival, mindezt egy laza és vidám környezetben. A november végén megnyíló bolt a Kensington High Street-en lesz, London egyik legfontosabb bevásárlóutcájában.

Az új üzlet barátságos környezettel fogadja az érdeklődőket, akik itt találkozhatnak a Sony Ericsson márkával, kérdéseket tehetnek fel, és nyugodtan kipróbálhatják az új termékeket, szolgáltatásokat és alkalmazásokat. A speciálisan képzett és szakértő személyzet mindig készen áll, hogy segítsen a látogatóknak, akik meg is vásárolhatják a Sony Ericsson telefonokat, tartozékokat, valamint az üzletet működtető és vezető Carphone Warehouse vállalattal kötött együttműködési megállapodás révén számos különböző szolgáltatói hálózathoz szerződés keretében kapcsolódó PC-kártyákat, feltöltőkártyás előfizetést vagy feltöltőcsomagokat.

Az üzlet alagsori szintjét úgy alakítják ki, hogy a Sony Ericsson itt rendelkezzen egy olyan teremmel, mely alkalmas megrendelői és vállalati találkozók és bemutatók megrendezésére, mivel a vállalatnak, ahogy azon törekvése megvalósítása felé halad, hogy a világ három legnagyobb mobilkészülék gyártója közé kerüljön, további létesítményekre van szüksége London belvárosában.

Az utcaszinten 680 négyzetméteres londoni Sony Ericsson üzlet a vállalat megalakításának ötödik évfordulójának alkalmából bejelentett új márkaelemeket tükrözi majd, és ez az első a világ nagyobb városaiban tervezett hasonló, a Sony Ericsson márkanévvel fémjelzett technológiák teljes választékát kínáló kiskereskedelmi üzletek közül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés