Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már a megjelenés előtt letölthetők az új zenék

Kütyük

Már a megjelenés előtt letölthetők az új zenék

A boltok polcain még nem jelent meg a Unique együttes új albuma, a Vodafone live! oldalain azonban már letölthető a lemezről két dal, akár csengőhangként, akár teljes zeneként.

További újdonság, hogy egy-egy hétig egy-egy világsztár valósághű csengőhangjaihoz kedvezményesen lehet hozzájutni.

Újabb exkluzív tartalommal bővül a Vodafone live!, az oldalakon megjelent a Unique mikroportál. Három év után jelentkezik új stúdióalbummal hazánk egyik kiemelkedő, elektronikus popzenét játszó együttese. Az egyedi hangzásvilággal rendelkező, sejtelmes dalszövegeket éneklő csapat ˝Más világ˝ című lemezével tér vissza, mely már címében is utal a 2005-ben elindult arculatváltozásra.

Már az új anyag megjelenése előtt elérhető a ˝Bölcsek útján˝, illetve az ˝Én˝ című felvétel, a többi dal folyamatosan kerül fel a Vodafone live! oldalaira többszólamú és valósághű csengőhang formában, illetve teljes zeneként. A felhasználók a zeneszámokat hívódallamnak is beállíthatják, emellett háttérképeket is letölthetnek, illetve sok érdekességet olvashatnak a csapatról.

A Warner Music kiadó és a Vodafone együttműködésének köszönhetően a Vodafone live!-on újdonságként feltűnik az ˝akciós hét˝, amelynek keretében egy-egy kiválasztott világsztár valósághű csengőhangjai 150 forinttal olcsóbban vásárolhatóak meg. Ezen a héten Madonna csengőhangjai, köztük a ˝Hung Up˝, a ˝Sorry˝ és a legújabb slágerlistás dal, a ˝Get together˝, a jövő héten pedig a Red Hot Chili Peppers csengőhangjai, köztük az új lemezről, a ˝Dani California˝ kerülnek egységesen 450 forintba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés