Connect with us

technokrata

T-Mobile: bajnokok találkozója – fókuszban a sport és a HSDPA

Kütyük

T-Mobile: bajnokok találkozója – fókuszban a sport és a HSDPA

A T-Mobile tegnapi sajtótájékoztatóján randevút adtak egymásnak a legsikeresebb magyar sport bajnokok és a sebesség bajnok mobil adatátviteli technológia, a HSDPA.

A tatai Old Lake Golf & Country Clubban tartott rendezvényen bárki kipróbálhatta, hogy pontosan mire is képes a gyakorlatban az immár a 3G (UMTS) technológián is alaposan túlmutató 3,5G.

A sajtórendezvény történéseit egy kamera rögzítette, melynek képét alig néhány másodperces késéssel bárki nyomon követhette a körbeadott Samsung SGH-Z560-as, HSDPA kompatibilis mobiltelefonon. Mivel Tatán egyelőre még nincs 3,5G lefedettség, a HSDPA-t egy kamionba szerelt mobil bázisállomás szolgáltatta.

A rendezvényen részt vett többek közt Winkler János, a T-Mobile vezetője, valamint olyan, világklasszis sportolók, mint például Vörös Zsuzsanna, Janics Natasa, Cseh László, Balogh Gábor, Benedek Tibor, Vereckei Ákos, Vári Attila, Pulai Imre, Novák Ferenc, Horváth Gábor és Kucsera Gábor.

A magyar sportolók idén nyáron ismét éremszüretet tartottak, a T-Mobile által szponzorált versenyeken (úszó EB, kajak-kenu VB, öttusa VB) egyik magyar arany született a másik után, hogy az ezüstökről, bronzokról és egyéb kitűnő helyezésekről már ne is beszéljünk. Az említett versenyeken összesen 18 magyar aranynak örülhettünk, és 13 megszerzéséből vette ki részét a T-Mobile támogatását élvező sportoló.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin