Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fociláz a mobiltelefonokon – letölthető gólokkal

Kütyük

Fociláz a mobiltelefonokon – letölthető gólokkal

Szeptember 12-én rajtol az UEFA Champions League 2006/2007-es szezonja, a Vodafone-nál azonban már most elérhetők a sorozathoz kapcsolódó különböző mobiltartalmak.

A Vodafone a legnagyobb európai kupasorozat kiemelt támogatója, ennek megfelelően sok újdonsággal, exkluzív meglepetésekkel készül az új futball-idényre. Első lépésként a Vodafone live! oldalakon tűnnek fel egyedülálló szolgáltatások és tartalmak.

Az eseményértesítő szolgáltatás segítségével senki nem marad le kedvenc csapata mérkőzéseinek legfontosabb pillanatairól. A díjmentes regisztráció során a felhasználók egy vagy akár több klubot is kiválaszthatnak, amely csapatok Bajnokok Ligája mérkőzéseinek legfontosabb eseményeiről SMS-ben, vagy MMS-ben értesítést kapnak. Az egyes csapatokra regisztráltak azonnal üzenetet kapnak többek között a félidei eredményről, a gólokról, az esetleges kiállításokról illetve büntetőkről, és természetesen a végeredményről. A fogadott üzenetek ára 48 forint/esemény, akár SMS-ben, akár MMS-ben érkezik az értesítés. A szolgáltatásra feliratkozni a 1744-re küldött az ˝UEFA BL SMS˝, vagy az ˝UEFA BL SMS˝ – díjmentes – üzenettel lehet, a válaszüzenetben megadott instrukcióknak megfelelően.

Tovább bővül az UEFA CL videószolgáltatása is: az elmúlt két szezonban már megszokott módon a szezon minden gólja letölthető videóképes telefonokra a live! UEFA CL rovatából 5 perccel a gólszerzés után – függetlenül attól, hogy a televíziók közvetítik-e az adott mérkőzést. A 3G felhasználók a gólokat természetesen jobb minőségben és nagyobb terjedelemben élvezhetik, valamint lehetőségük van bármely találkozóról kétperces összefoglalót megtekinteni a mérkőzés másnapján.

A Vodafone live! hivatalos UEFA oldala emellett folyamatosan frissül hírekkel, eredményekkel. A játékosokról és a klubokról napra kész statisztikák állnak a rendelkezésre, aki pedig a múltban szeretne keresgélni, az is egy különleges adatbázishoz juthat, hiszen az 1992/93-as szezontól kezdve végigkövethető a Bajnokok Ligája története.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés